Politieagente aan de deur gezet nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's) News
Politieagente aan de deur gezet nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's)
News

Politieagente aan de deur gezet nadat haar pikante bijverdienste aan het licht komt (foto's)

Politieagente Sam Helena, werkzaam bij de Londense politie, kreeg het aan de stok met haar leidinggevenden toen die ontdekten dat ze nog een ‘pikante’ bijverdienste heeft. Helena is immers ook actief op OnlyFans onder de toepasselijke naam ‘Officer Naughty’. De agente werd prompt geschorst, in afwachting van een tuchtzaak over haar gedrag, maar nam nu zelf ontslag.

Helena, die zichzelf op haar OF-pagina brandmerkt als 'Good Girl Gone Bad', was blijkbaar al eerder gewaarschuwd voor haar ‘gedrag’ nadat ze in 2020 een video op TikTok had geplaatst terwijl ze haar uniform droeg. Ze is ook actief op andere sociale media zoals Twitter en Instagram, waar ze onder de naam ‘Inked Barbie’ pikante plaatjes post.

“Uniform vernederd”

De druppel die de emmer deed overlopen was echter toen haar bazen ontdekten dat ze een pay-per-view account had opgezet op OnlyFans. Een woordvoerder van de politie zei aan The Sun: "We werden op de hoogte gesteld van het account van de agente en ze werd geschorst. De zaak wordt onderzocht, maar de agente nam ondertussen zelf ontslag. Deze agente heeft haar uniform vernederd door te poseren op sociale media."

Hij ging verder: "De nieuwe commissaris heeft gezworen wangedrag en vrouwenhaat bij de politie aan te pakken. Het laatste wat hij nodig heeft is een strippende agente die zichzelf 'Officer Naughty' noemt.” Maar misschien hebben jullie zo een agente wél nodig? Daarom hieronder wat bijzondere kiekjes van de ‘stoute’ ordehandhaver…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties