Rikkie Kollé, de trans vrouw die Miss Nederland werd, deelt lingeriefilmpje en Instagram explodeert News
Rikkie Kollé, de trans vrouw die Miss Nederland werd, deelt lingeriefilmpje en Instagram explodeert
News

Rikkie Kollé, de trans vrouw die Miss Nederland werd, deelt lingeriefilmpje en Instagram explodeert

Bij onze noorderburen werd in juli van dit jaar de 22-jarige Amsterdamse Rikkie Kolle gekroond tot Miss Nederland 2023. Zo werd ze de eerste trans vrouw ooit die het kroontje mocht laten opzetten. “Met mijn deelname aan Miss Nederland 2023 wil ik een stemgeluid en rolmodel zijn voor alle jonge vrouwen en queer personen,” liet Kolle noteren op de website van de missverkiezing.

Ik weet als geen ander hoe het is om je alleen te voelen. Toen ik nog kleine Rik was en uit de kast kwam als transgender, was dat niet voor iedereen even makkelijk. Ook ikzelf ging eraan onderdoor," klonk het ook nog. In 2018 nam Rikkie al deel aan Holland’s Next Top Model, waar ze de finale bereikte. Ze was de tweede trans vrouw die aan het programma meedeed. In 2015 won Loiza Lamers het programma.

Onlangs deelde Rikkie op haar Instagram een filmpje van een lingerieshoot en haar account ontplofte net niet. Hieronder kun je zelf even aanschouwen waarom dat zo was... Het filmpje staat helemaal onderaan, eerst krijg je nog wat extraatjes voorgeschoteld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties