Stront aan de knikker: Serie-inbreker laat telkens walgelijk visitekaartje achter Actua
Stront aan de knikker: Serie-inbreker laat telkens walgelijk visitekaartje achter
Actua

Stront aan de knikker: Serie-inbreker laat telkens walgelijk visitekaartje achter

Een serie-inbreker liet een reeks nogal stinkende ‘visitekaartjes’ achter nadat hij een reeks inbraken had gepleegd in Yorkshire. Damien Robinson (31) kreeg twee jaar gevangenisstraf nadat hij had gestolen uit een medisch centrum en een ziekenhuis en ondertussen… op de vloer zijn behoefte had gedaan. Proper hoor!

Robinson bekende uiteindelijk acht inbraken en kreeg een aanklacht wegens fraude en het niet verstrekken van een monster voor een drugstest. Voor deze veroordeling had de serie-inbreker al maar liefst 37 eerdere inbraken op zijn conto staan. Maar het waren niet alleen zijn diefstallen die de aandacht van de rechtbank trokken…

"Walgelijk!"

De politie ontdekte immers dat Robinson telkens zijn visitekaartje achterliet op de ‘crime scene’, onder de vorm van een goeie vettige drol. De eerste keer dat hij dit deed, was toen hij met een schroevendraaier inbrak op een bouwterrein en een telefoon, twee tablets en een laptop buitmaakte, en dan dus zijn broek uittrok om op de vloer zijn ‘ding’ te doen. Hij werd uiteindelijk gepakt toen de politie hem betrapte bij het inslaan van de ruit van een fastfoodwinkel.

Eenmaal op het politiebureau weigerde Robinson ook nog om een drugstest af te leggen. In de rechtbank zei zijn advocaat ter verdediging: "Het is tekenend voor een zeer chaotische levensstijl. Er is wat drugsmisbruik, maar niet noodzakelijk op een verslavend niveau. Hij leidt een voorbijgaande levensstijl. Mijn cliënt ziet de op handen zijnde veroordeling als een middel om hier een streep onder te zetten.” De rechter had echter ook iets te zeggen: “Uw inbraken zijn al enige tijd aan de gang. En u liet uitwerpselen achter, wat walgelijk is om te doen." Twee jaar brommen is dus Robinson zijn deel.

(Bron: Daily Star)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties