Temptation-Megan reageert nog eens op 'belastingverhaal': "Koop veel lingerie, dus heb veel onkosten" News
Temptation-Megan reageert nog eens op 'belastingverhaal': "Koop veel lingerie, dus heb veel onkosten"
News

Temptation-Megan reageert nog eens op 'belastingverhaal': "Koop veel lingerie, dus heb veel onkosten"

Tenzij je net van een ruimtereis naar Mars terugkeerde, weet je dat Megan Desaever (22) – aka Temptation-Megan – onlangs haar mond voorbij sprak toen ze onthulde dat ze geen belastingen betaalt op haar immense OnlyFans-inkomsten. Had ze beter niet gedaan, want ze werd een paar dagen later uit haar bed gelicht voor een huiszoeking en er loopt nu een gerechtelijk onderzoek wegens belastingsfraude.

De onthullingen van Megan kwamen er in de YouTube-show Allures en in een nieuwe aflevering kwam Megan nu opnieuw aan het woord. Ze beweerde nu plots dat ze wel degelijk belastingen betaalt, maar gewoon heel veel onkosten heeft. Maar… op maandagavond klonk het dan toch weer een tikkeltje anders in Play Café, waar Megan zei: “Ik heb niets ingediend, dus ik heb ook geen fraude gepleegd”. Kunnen jullie nog volgen!?

Bij haar tweede passage bij Allures stelde Megan dat de mensen het ‘erger zien dan dat het eigenlijk is’. Ze stelde: “BTW wordt bijvoorbeeld automatisch afgetrokken op OnlyFans. En op hetgeen ik verder nog overhoud, maak ik gewoon heel veel onkosten. Ik reis bijvoorbeeld heel vaak. Ik moet vaak nieuwe lingerie kopen en ik heb een personal trainer. Ik hou dus amper belastingen over. Op wat overblijft, betaal ik wel belastingen.” Ok, en dan even doorspoelen naar maandagavond…

“Nog snel proberen in te dienen”

Ook in Play Café kreeg de Temptation-ster nog eens recht van antwoord. Ze had het onder andere over de huiszoeking: “Mijn zus probeerde nog te zeggen dat ik niet thuis was, maar ze hadden een huiszoekingsbevel. Ik werd meegenomen naar het politiekantoor in Brugge.” Megan beweerde dat ze nog snel, voor de politie aan haar deur stond, probeerde haar belastingen in te dienen. “Maar ik kon niet inloggen op Itsme,” zei ze. “Ik heb geen belastingen ingediend dit jaar, dus ik heb ook geen fraude gepleegd. Ik heb ook gezegd dat ik bereid ben om de belastingen te betalen die ik verschuldigd ben.” Wordt zeker allemaal nog vervolgd…

6 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties