Tobback trekt Aalst carnaval alvast op gang Actua
Tobback trekt Aalst carnaval alvast op gang
Actua

Tobback trekt Aalst carnaval alvast op gang

De voorzitter van de Franstalige liberale partij MR heeft ook in Wallonië en Brussel de kiesstrijd op gang getrokken. Nooit verlegen om een sterke uitspraak, stelde hij:  "De RTBF, dat is een beetje zoals in Noord-Korea: één man, één partij. De meerderheid in de raad van bestuur is voor de PS".
De aanleiding was de uitzending van Sans Chichi waar premier Di Rupo uitvoerig mocht vertellen over zijn jeugd, zijn gekleurde haren, en andere strikvragen uitvoerig beantwoordde … Dat ook de presentatrice eventjes fijn verklaarde links te zijn, schoot bij Reynders duidelijk in het verkeerde keelgat. Maar om dan alle socialisten direct met de Noord-Koreaanse dictators te vergelijken? Vinden wij toch een beetje straf.

Akkoord: een dictator beslist alleen, houdt geen rekening met de lokale mandatarissen net zoals … de Vlaamse socialistische voorzitter Tobback deed toen hij een paar dagen geleden de volledige Aalsterse afdeling ontbond omdat die samenwerken met de “rechtse N-VA” in de gemeenteraad. Niet dat het veel heeft uitgehaald, want in Aalst doen ze gewoon ‘voesj’, ongeacht de uithaal van SP.A-prins Tobback. (HVR)

Op 25 mei 2014 is het zover: de grote stembusslag. Naar aanleiding van de moeder aller verkiezingen presenteren wij je elke week op een eigenzinnige kijk op de politieke actualiteit. Wil je ook op de hoogte blijven? Vul dan hieronder je emailadres in!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties