Tom Hanks drie keer genomineerd voor Razzie Awards, waaronder 'Slechtste Acteur' en 'Slechtste Bijrol' News
Tom Hanks drie keer genomineerd voor Razzie Awards, waaronder 'Slechtste Acteur' en 'Slechtste Bijrol'
News

Tom Hanks drie keer genomineerd voor Razzie Awards, waaronder 'Slechtste Acteur' en 'Slechtste Bijrol'

Tom Hanks heeft een ongelooflijke Hollywood-carrière achter de rug en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn geweldige prestaties. Hij won een Academy Award voor zijn rol in Forrest Gump en in Philadelphia, en kreeg ook nog eens vier nominaties. Hanks won zeven Emmy's, vier Golden Globes (en de Cecil B. DeMille Award), twee Screen Actors Guild Awards en een heleboel andere nominaties. Maar nu is er echter een kink in de kabel van zijn bijna vlekkeloze reputatie…

De 66-jarige acteur is zojuist genomineerd voor ‘Slechtste Acteur’ en ‘Slechtste Bijrol’ bij de Razzie Awards. Het jaarlijkse evenement wil de films en prestaties ‘erkennen en vieren’ die om de verkeerde redenen de aandacht trokken. Het is een ironische kijk op de Oscars, omdat het een plaats probeert te vinden voor de niet-zo-verbluffende filmmomenten van het voorgaande jaar.

(lees verder onder de video)

Elvis en Pinocchio

Helaas voor Hanks scoort hij drie vermeldingen in de lijst van 2022 voor twee afzonderlijke projecten. De ‘Slechtste Bijrol’ is voor zijn rol als Colonel Tom Parker in Elvis, waar hij de achterbakse agent en manager van de King of Rock and Roll speelde. De ‘Slechtste Acteur’-nominatie is voor Disney's Pinocchio, waar hij de iconische rol van Geppetto speelde in de live-action remake van het verhaal.

Hanks moet het voor die prijs opnemen tegen Machine Gun Kelly (Colson Baker) voor zijn rol in Good Mourning, Pete Davidson voor Marmaduke, Jared Leto voor Morbius en Sylvester Stallone voor Samaritan. Disney's Pinocchio heeft ook ongelukkige nominaties verdiend voor ‘Slechtste Remake’ en ‘Slechtste Screenplay’. De derde nominatie van Tom Hanks voor de Razzie Awards van dit jaar is tamelijk grof…

(lees verder onder de video)

Lachen met de smoel van Hanks

Het is voor het ‘Slechtste Schermpaar’, maar voordat je denkt dat het over Hanks en Austin Butler (die Elvis speelde) gaat, denk nog eens na. Nee, Tom Hanks en zijn 'latex-laden face and ludicrous accent' hebben de nominatie in de wacht gesleept. Een beetje (veel) lachen dus met de smoel en het accent van Hanks. De winnaars van de 43e Razzie Awards worden bekendgemaakt op 11 maart, één dag voordat de Academy Awards de hoogste onderscheidingen in de entertainmentindustrie uitreiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties