Tv-show MILF Manor met de grond gelijkgemaakt na 'zieke' plotwending: "Allemaal smerige vrouwen!" News
Tv-show MILF Manor met de grond gelijkgemaakt na 'zieke' plotwending: "Allemaal smerige vrouwen!"
News

Tv-show MILF Manor met de grond gelijkgemaakt na 'zieke' plotwending: "Allemaal smerige vrouwen!"

Enige tijd geleden hebben we jullie al eens een teaser voorgeschoteld van de toch wel bijzondere tv-show MILF Manor, waarbij acht vrouwen afreizen naar een exotische locatie om daar de liefde te vinden in de armen van veel jongere mannen. Nu de eerste twee afleveringen door TLC online gezet werden, komt er scherpe commentaar op de reeks, die door sommigen ‘de meest walgelijke tv-show ooit wordt genoemd’.

Nogal een uitspraak, hé - maar waarom denken kijkers dat? Nou, het hele uitgangspunt van MILF Manor is ongeveer wat er op de verpakking staat. Acht vrouwen van in de 40 en 50 zonderen zich af om de liefde te zoeken en misschien te vinden bij ‘jonge veulens’. Klinkt als Love Island voor mensen van middelbare leeftijd, toch? Fout, en het kon niet verder weg zijn van het ‘liefdeseiland’, om eerlijk te zijn.

(lees verder onder de video)

Reeds in de teaser kon je al zien dat er een belangrijke plotwending zat aan te komen. Blijkt nu dat de zonen van de dames in kwestie deel uitmaken van de show. De moeders en hun zonen hokken dus allemaal samen in het huis in een poging liefde te vinden bij de andere aanwezigen. Eerlijk gezegd is de show vanaf het begin een behoorlijk ongemakkelijke vertoning, omdat flirten en gênante reacties centraal staan.

“Losbandigheid en niks van morele waarden”

Zo wordt er in een van de eerste twee afleveringen tussen een moeder en haar zoon al grappend over een andere jongen gesproken en noemen ze hem ‘daddy’. Op de sociale media zeiden veel mensen dat ze hier echt ziek van geworden waren. En alsof dat nog niet genoeg is, moeten de moeders en zonen een kamer in het huis delen, wat betekent dat als er liefde wordt bedreven, het andere familielid eruit moet geschopt worden of om hen heen moet navigeren.

Tv-show MILF Manor met de grond gelijkgemaakt na 'zieke' plotwending: "Allemaal smerige vrouwen!"

Kijkers reageren massaal op sociale media en stellen dat ze zeker niet de grootste fans zijn, is een understatement. Iemand zei: "Smerige vrouwen die hun jonge zonen hebben betrokken bij deze losbandigheid! Ze leren hun zonen om vrouwen te objectiveren en geven ze niks van morele waarden mee!” Anderen hadden het dan weer over een fragment in de show waar de moeders geblinddoekt waren en de zonen hun shirts uit hadden.

“Geestesziekte!”

Door de borst en buikspieren van alle mannen aan te raken, moeten de vrouwen raden welke van hun zoon is. In een reactie daarop zei iemand: “TLC, wat is dit voor geestesziekte? MILF Manor moet de slechtste reality tv-show aller tijden zijn." Journaliste Lauren O'Neil voegde daaraan toe: "MILF Manor is het donkerste wat ik ooit op televisie heb gezien.” Slechte reclame is ook reclame, zeker…?!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties