Twee drankjes en pasta met kreeft? Dat is dan 600 euro alstublieft News
Twee drankjes en pasta met kreeft? Dat is dan 600 euro alstublieft
News

Twee drankjes en pasta met kreeft? Dat is dan 600 euro alstublieft

Een koppel is woedend nadat ze op vakantie een torenhoge rekening gepresenteerd kregen, ondanks dat ze maar twee drankjes en pasta besteld hadden. Oscar Maldonado en zijn vriend genoten van een vakantie in Mykonos en werden naar de beruchte bar / restaurant DK Oyster gelokt door het aanbod van een gratis ligbed op het strand, zolang ze maar een drankje kochten. Ze bestelden twee smoothies en een bord kreeftenpasta, maar de rekening daarvoor liep dus iets hoger op dan voorzien.

"Ze waren echt heel aardig en de service was echt goed, ze maakten een praatje met ons," vertelde Oscar (34) aan The Mirror. "We bestelden niet-alcoholische drankjes. Gewoon wat smoothies. Ik vroeg niet naar de prijs en toen brachten ze het menu. Het was op zijn zachtst gezegd misleidend. Mijn vriend had de kreeftenpasta. Maar we wisten niet dat men de kreeft daar per gram aanrekent. We kregen dus pasta met een heel groot stuk kreeft erbij.”

Servicekosten

Toen ze eenmaal klaar waren met het eten van de pasta, waarvan Oscar zei ‘dat hij niet zo slecht was’, werd er een klein papiertje op hun tafel geschoven waarop stond dat het 400 euro kostte. "Ik ging betalen en de man vertelde me dat de rekening met de drankjes erbij op 600 euro kwam. Daar zaten ook nog eens 100 euro servicekosten in," zei Oscar. “Ik kwam in de verleiding om de politie te bellen, maar ik wilde geen problemen veroorzaken.”

Oscar vroeg de man hoe hij dit berekende, maar die dramde gewoon door over de ‘servicekosten’, waarop Oscar betaalde en wegging. Bar / restaurant DK Oyster heeft doorheen de jaren een beruchte reputatie opgebouwd nadat meerdere mensen over soortgelijke scenario's hebben geklaagd. Eén persoon beweerde dat ze 40 euro moest betalen voor een biertje, terwijl een ander zei dat één limonade hem 60 euro kostte.

(lees verder onder de foto)

Twee drankjes en pasta met kreeft? Dat is dan 600 euro alstublieft

Waarschuwing op TripAdvisor

Als gevolg van de klachten heeft Tripadvisor een ‘veiligheidswaarschuwing’ op zijn pagina voor het restaurant geplaatst. De waarschuwing luidt: "TripAdvisor is op de hoogte gebracht van recente mediaberichten of gebeurtenissen met betrekking tot deze accommodatie die mogelijk niet worden weerspiegeld in de beoordelingen. Dienovereenkomstig kunt u extra onderzoek doen naar informatie over deze accommodatie bij het maken van uw reisplannen."

Dimitrios Kalamaras, eigenaar van DK Oyster, heeft al eerder gereageerd op al die klachten. Hij zei dat ‘geen enkele volwassene bij zijn volle verstand’ een drankje zou bestellen zonder eerst te zien hoeveel het kost, meldde Mail Online. "Elke keer dat ik zo'n klacht ontving, altijd van anonieme gebruikers via TripAdvisor, overlegde ik met het personeel en herinnerde ik hen eraan dat het cruciaal is voor onze reputatie om er zeker van te zijn dat procedures zorgvuldig worden gevolgd," zei hij.

(Bron: Daily Star en The Mirror)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties