UFC-zwaargewicht onthult de 'pikante hobby' die hij had tijdens het herstel van zijn blessure News
UFC-zwaargewicht onthult de 'pikante hobby' die hij had tijdens het herstel van zijn blessure
News

UFC-zwaargewicht onthult de 'pikante hobby' die hij had tijdens het herstel van zijn blessure

De Britse UFC-zwaargewicht Tom Aspinall (29) is erin geslaagd zijn handen bezig te houden tijdens zijn recente herstel van een blessure, maar niet op de manier die je zou verwachten. Aspinall viel na 15 seconden geblesseerd uit tijdens zijn kamp in de O2 Arena tegen Curtis Blaydes, en moest daarna een operatie aan de knie ondergaan. Nu blijkt dat de vechter tijdens zijn herstel de archieven van PornHub heeft doorgespit. Een hobby als een andere natuurlijk.

Aspinall sprak tijdens The MMA Hour over zijn bijzondere tijdverdrijf tijdens zijn herstelperiode. Op de vraag of hij zich positiever voelde nu een terugkeer naar de octagon nadert, vertelde Aspinall: "Ja ik denk het wel. De laatste keer dat we elkaar spraken in een interview als dit was vrij kort na mijn blessure. Het is een wereld van verschil nu. Wat ik deed godganse dagen? Ik zat op PornHub, heel de tijd.”

(lees verder onder de tweet)

"Misschien ben ik de enige die alles bekeek"

“Ik denk dat ik misschien de enige persoon ben die werkelijk alles op PornHub zag,” klonk het. "Er zijn er misschien nog, maar ik ben zeker een van hen. Ja ik ben veel gelukkiger nu alles goed is, we gaan de goede kant op ik voel me mentaal en fysiek geweldig. Klaar om te gaan." Hopelijk heeft hij niet te veel energie verbruikt tijdens zijn herstel.

Aspinall is weer volop in training en mikt op een terugkeer in de zomer, en heeft zijn ogen gericht op de nummer 10 op de ranglijst, Marcin Tybura. Aspinall staat zelfs zesde, ondanks dat hij acht maanden niet in actie is geweest. Maar er is een nieuwe kampioen aan de top van de divisie in de vorm van Jon Jones. Nadat Jones Ciryl Gane versloeg, met wie Aspinall graag een toekomstig gevecht wilde, tweette Aspinall: “De GOAT is de kampioen van onze divisie. Ik heb een hoop werk te doen. Let’s go!"

(Intropic: Instagram Tom Aspinall)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties