Uitzonderlijke reddingsactie voor wasbeer die met z'n sneeuwballen vastgevroren is aan de treinrails Actua
Uitzonderlijke reddingsactie voor wasbeer die met z'n sneeuwballen vastgevroren is aan de treinrails
Actua

Uitzonderlijke reddingsactie voor wasbeer die met z'n sneeuwballen vastgevroren is aan de treinrails

Een spoorwegarbeider moest onlangs ingrijpen om een arme wasbeer te helpen die zich in een benarde positie bevond. Zijn klokkenspel was namelijk vastgevroren aan de treinrails! Gelukkig kende dit bijzondere verhaal wel een happy end…

Het lijkt erop dat de wasbeer net iets te lang op de metalen rails bleef zitten, alleszins lang genoeg voor de ijzige temperaturen om zijn kleine sneeuwballen eraan vast te vriezen. Het is net als in die tekenfilms waarin iemand dom aan een ijspaal likt en met zijn tong vast komt te zitten, maar dan veel erger. Hoe dan ook, de 35-jarige spoorwegarbeider Neil Mullis kwam uiteindelijk te hulp en redde het arme diertje door wat warm water over hem heen te gieten en zo alles te ontdooien.

Neil, uit de Amerikaanse staat Georgia, zei: "Ik goot het warme water onder zijn kont terwijl een collega de schop onder zijn kont stak om te proberen hem los te krijgen. Na ongeveer vijf minuten was hij vrij. Hij sprong van de rail en rende het bos in, zonder nog om te kijken." Maar dit beantwoordt niet echt de vraag hoe hij erin slaagde zich zo vast te zetten, nietwaar?

Neil en zijn collega's hebben alleszins geen idee hoe het gebeurde. Nou ja, buiten het feit dat het echt koud was, in ieder geval. Neil zei: "Het was op dat moment -12 graden, dus hij zal er gewoon iets te langen blijven zitten zijn.” In de video, die je hieronder kan bekijken, kan men Neil horen zeggen: "Operatie goed uitgevoerd. De kleine jongen is nu veilig." Een happy end dus!

(Bron: LADBible)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties