'Vader van het jaar' neemt z'n zoon, die een goed rapport had, mee naar... Hooters News
'Vader van het jaar' neemt z'n zoon, die een goed rapport had, mee naar... Hooters
News

'Vader van het jaar' neemt z'n zoon, die een goed rapport had, mee naar... Hooters

We weten niet hoe het met jou zit, maar als wij een redelijk tot goed schoolrapport hadden, gaven onze ouders ons een 'goed gedaan' en een schouderklopje. In het beste geval namen ze ons mee naar de McDonalds. Maar Paul Edwards uit Liverpool had iets spannender in petto voor zijn zoon Buddy, nadat hij deze week met een goed rapport thuiskwam…

De 36-jarige vader vond dat zijn zoon een lekkere maaltijd en een avondje uit had verdiend. En waar kon hij zijn negenjarige koter beter mee naartoe nemen dan naar de gloednieuwe Hooters die net geopend was in de stad? Voor diegenen die niet zo bekend zijn met de activiteiten van de keten: het komt erop neer dat jonge, aantrekkelijke vrouwen bier, hamburgers en andere snacks serveren aan een grotendeels mannelijk clientèle. En de serveuses zijn allemaal op dezelfde ‘leuke’ manier gekleed.

'Vader van het jaar' neemt z'n zoon, die een goed rapport had, mee naar... Hooters

En wat vindt moeder ervan?!

Onlangs heeft de keten vestigingen geopend in het Verenigd Koninkrijk, met een in Nottingham en nu dus ook een in Liverpool. In een gesprek met LADbible zei Paul dat Buddy eigenlijk niet geloofde dat er bij hen in de stad een Hooters was, dus nam hij hem mee om te bewijzen dat het wel zo was. Hij vertelde: "We gingen naar Hooters als beloning voor Buddy die een goed rapport kreeg op school. Hij was eerst een beetje verlegen, maar toen vond hij het geweldig.”

En hij voegde eraan toe: "Het is ook een geweldige plek om naar de wedstrijden van het WK te kijken." Je vraagt je misschien (terecht) af wat Buddy's moeder hiervan vond. Maar Paul zegt dat Buddy's moeder er heel rustig bij bleef. Hij zei: “Ze heeft ons zelfs afgezet bij Hooters”. Over een droomvrouw gesproken… Paul en Buddy willen trouwens binnenkort nog eens gaan. Op 25 november speelt Engeland tegen de Verenigde Staten op het WK en Buddy liet zijn vader al weten dat hij dan bij Hooters naar die match wil gaan kijken.

(Bron: LADbible)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties