'Vader van het jaar' wil zijn traptechniek showen en dat heeft z'n zoontje van twee gevoeld News
'Vader van het jaar' wil zijn traptechniek showen en dat heeft z'n zoontje van twee gevoeld
News

'Vader van het jaar' wil zijn traptechniek showen en dat heeft z'n zoontje van twee gevoeld

Ken je die trend van 'beelden genomen vlak voor een ramp'? Dat zijn precies de beelden die vader Nick Ballinger met zijn CCTV-camera's opnam toen hij zijn traptechniek wilde showen op zijn oprit, waar zijn arme, nietsvermoedende zoontje ronddartelde. De beelden dateren eigenlijk al van juni 2020, maar pas nu besloot Nick’s vrouw Lauren ze te delen op TikTok.

Paniek

Hun zoon Quade, die op dat moment net twee jaar oud was, was te zien terwijl hij op de oprit van zijn ouders rondliep. Nick beweert dat hij Quade bij het voetballen wilde betrekken toen hij naar hem toe begon te lopen, maar in plaats van de bal over Quade's hoofd te trappen, zoals de bedoeling was, raakte Nick hem uiteindelijk recht in het gezicht.

De armen jongen vloog achteruit en belandde op zijn rug. Nick rende meteen naar hem toe om te kijken of hij in orde was. Nick gaf later toe dat hij wist dat de bal Quade zou raken van zodra hij de bal trapte. "Ik dacht 'oh s**t' en raakte in paniek" zei Nick. "Toen zijn voeten de luchten in gingen, vreesde ik het ergste. Ik dacht dat hij zijn hoofd zou stoten. Het had hem zelfs kunnen doden.”

Goede waarschuwing

Quade werd snel door zijn vader recht geholpen en was naar verluidt 30 seconden later alweer 'de oude'. Nick vervolgde: "Ik voelde me echt schuldig op dat moment, maar toen ik wist dat alles in orde was, hebben we erom gelachen en heb ik het van de CCTV gedownload en naar iedereen gestuurd die ik ken." Hoewel Quade in orde is, merkte Nick op dat de situatie een goede waarschuwing voor vaders is om voorzichtig te zijn, en hij voegde eraan toe: "Dit soort dingen kunnen heel snel fout gaan. Misschien moeten we voetballen met een helm op!”0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties