Vader zwaar onder vuur nadat hij vijfling aan de leiband houdt tijdens wandeling Actua
Vader zwaar onder vuur nadat hij vijfling aan de leiband houdt tijdens wandeling
Actua

Vader zwaar onder vuur nadat hij vijfling aan de leiband houdt tijdens wandeling

Een vader uit Kentucky wordt op de sociale media serieus op de vingers getikt omdat hij zijn vijfjarige vijfling tijdens een wandeling aan een leiband houdt. Jordan Driskell (31) plaatste vorige maand een video op Instagram waarop te zien was hoe zijn kinderen aan elkaar ‘vastgebonden’ zijn tijdens het wandelen. En dat zorgt voor verdeelde reacties…

Jordan en zijn vrouw Brianna (34) zeggen dat het moeilijk is om hun kinderen - Zoey, Dakota, Hollyn, Asher en Gavin - in de gaten te houden en dat ze regelmatig samen aan de lijn zitten als ze bijvoorbeeld boodschappen doen. Maar veel mensen op de sociale media reageerden dat alleen dieren mogen worden vastgebonden en zeiden dat ze verontrust waren over de situatie.

Verwondingen

"Het zijn geen honden. Waarom leer je ze niet wat ze moeten doen?" vroeg iemand zich af. Iemand anders zei: "Ga je ze nu trainen om een slee te trekken?” Er waren echter ook een aantal mensen die de vader verdedigden voor zijn onorthodoxe omgangspraktijken. "Doe wat je moet doen om die kinderen veilig te houden! Ze zien er geen van allen gestrest uit. Goed van je" schreef iemand. "Ga zo door, pap! Ze zijn veilig!” zei iemand anders.

Er zijn geen specifieke wetten die het aanlijnen van kinderen in de VS verbieden, maar een kinderarts heeft de praktijk afgeraden en vertelde aan Good Housekeeping: "Ik ben er niet blij mee dat kinderen worden aangelijnd als huisdieren. Als vader van drie kinderen weet ik maar al te goed hoe snel, impulsief en onvoorspelbaar kinderen kunnen zijn. Maar vanuit het oogpunt van verwonding zou ik me zorgen maken over verstrikking of verstikking.”

@drixxleman Replying to @qu3en_tay don't mind me! #momsoftiktok #dadsoftiktok #childleash #kidsoftiktok #parentsoftiktok #parents ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties