Van goot naar goud: Deze natuursterren waren ooit dakloos en zijn nu miljonair! (foto's) News
Van goot naar goud: Deze natuursterren waren ooit dakloos en zijn nu miljonair! (foto's)
News

Van goot naar goud: Deze natuursterren waren ooit dakloos en zijn nu miljonair! (foto's)

Het kan soms snel gaan in een mensenleven… Het ene moment lig je te verkommeren in de goot, het andere moment verdien je bakken geld en ben je in geen tijd miljonair. Toni Camille en CJ Miles kunnen ervan meespreken. Ooit waren ze dakloos en nu scheppen ze poen als natuuractrices en met hun OnlyFans-account.

Toni Camille

Toni is afkomstig uit Cardiff, Wales. Lange tijd knoopte ze de eindjes aan elkaar door in een bar te werken en te poetsen. Op een bepaald moment vloog ze zelfs uit haar appartement omdat ze de huur niet kon betalen en moest ze een paar dagen op straat leven. Op een dag ontmoette ze een freelance fotograaf en haar leven veranderde compleet!

Ze begon met foto’s en video’s te posten op Instagram en YouTube en al snel had ze een grote schare volgers. Daarna gooide ze zich op de ‘volwassenensector’. Als je een abonnement neemt op het OnlyFans-account van Toni dan kost je dat ongeveer 12 euro per maand, waarvoor je dan wel exclusieve zeer pikante content krijgt. Toni heeft momenteel duizenden abonnees. De rekening is dus snel gemaakt…

CJ Miles

CJ Miles, afkomstig uit de Filippijnen, werd dakloos op haar dertiende en doolde door de straten op zoek naar hulp. Ze deed hier en daar wat jobjes en sliep in een opvangtehuis in een kamer met twaalf andere meisjes. Uiteindelijk verhuisde ze naar de Verenigde Staten en zo ging de bal aan het rollen.

Ze postte enkel pikante foto’s op ‘MySpace’ en die werden opgepikt door de beruchte ‘Spearmint Rhino Club’ in Las Vegas, waar ze aan de slag ging als stripster. De eerste eigenaar van OnlyFans, Bill Fox, was een grote fan van CJ en moedigde haar aan om alles op het online gebeuren te zetten. CJ heeft nu zelfs een heel team rond haar en zegt dat ze haar ganse familie financieel ondersteunt.

Hieronder kunnen jullie wat beter kennismaken met zowel Toni als CJ, aan de hand van een selectie foto’s van hun Instagram-account. Het is de moeite waard!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties