Verstappen en co krijgen door meisjes van plezier gratis 'pitstops' aangeboden tijdens GP in Las Vegas News
Verstappen en co krijgen door meisjes van plezier gratis 'pitstops' aangeboden tijdens GP in Las Vegas
News

Verstappen en co krijgen door meisjes van plezier gratis 'pitstops' aangeboden tijdens GP in Las Vegas

Alle F1-coureurs, inclusief Lewis Hamilton en Max Verstappen dus, hebben een genereus aanbod gekregen van twee werknemers van het Chicken Ranch-bordeel in Las Vegas, Addison Gray en Alice Little, die blijkbaar nog meer opgewonden zijn dan de fans voor de komst van het racespektakel. "De coureurs moeten gewoon ontdekken waar Sin City allemaal om draait," zeggen Addison en Alice. Maar het lijkt hoogst onwaarschijnlijk dat hun aanbiedingen zullen worden geaccepteerd aangezien de meeste coureurs in een relatie zitten.

Alice vertelde TMZ Sports: "Het is Formule 1-koorts in Las Vegas en we zijn allemaal enthousiast voor het grote evenement op zondag 19 november. Elke coureur die zijn hart wil laten racen en de F1 wil vieren met mij en Addison wordt getrakteerd op 100% gratis seks." En dat is nog niet alles, mensen die van plan zijn de Grand Prix bij te wonen, krijgen 50% korting om ervoor te zorgen dat de coureurs niet de enige zijn die een tijdelijke 'deal' krijgen. Hoe sympathiek.

Stoom afblazen voor Verstappen en Hamilton in Las Vegas

Alice voegde eraan toe: "Onze korting zal ervoor zorgen dat bezoekers en inwoners van Vegas wat stoom kunnen afblazen met een paar écht hete dames, zodat ze tijdens de raceweek voor de rest kunnen ontspannen." Het uitbaten van bordelen is illegaal in Las Vegas, maar een ritje van ongeveer 100 km brengt de geïnteresseerden naar de Chicken Ranch waar Alice en Addison zijn gevestigd. Of er daar effectief ook kippen gekweekt worden, kunnen we helaas niet bevestigen. What happens in Vegas, stays in Vegas...

"Breng de pitspoezen terug in de Formule 1"

Addison had het daarnaast ook nog even over de zogenaamde 'pitspoezen', die in 2018 verboden werden en zei: "Sinds het verbod op de grid girls mist de Formule 1 duidelijk sex-appeal. Hopelijk komen ze ooit nog terug en ik zou daar graag bij helpen. Het was een beslissing die ondoordacht werd genomen en door de verkeerde mensen, die geen verstand hebben van zulke evenementen."

Misschien kunnen Alice en Addison zich zelf kandidaat stellen? Dat ze het nodige succes zouden hebben, bewijzen deze kiekjes...

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties