Vissers openen container die in zee drijft en doen sensationele ontdekking News
Vissers openen container die in zee drijft en doen sensationele ontdekking
News

Vissers openen container die in zee drijft en doen sensationele ontdekking

Een groep vissers die een container openden voor de kust van Frankrijk, deden een behoorlijk sensationele ontdekking. De ultieme droom voor iedereen die zijn dagen op de oceaan doorbrengt, is het per ongeluk tegenkomen van een kist met goud. Hoewel deze vissers geen goud vonden, dachten ze duidelijk dat ze het op één na beste hadden gevonden.

De groep werd gefilmd toen ze een container tegenkwamen, waarvan vermoed werd dat hij van een vrachtschip was gevallen. De video toont hoe ze touwen gebruiken om het naar hun boot te trekken. Ze dachten even een vondst gedaan te hebben die honderdduizenden euro's waard is.

Zodra de container dichtbij genoeg was, maakten ze een gat in de container en kwamen tot de vaststelling dat deze vol zat met... duizenden nieuwe iPhones. Sommigen vielen gewoon in het water. De bemanningsleden waren verbluft, maar tegelijkertijd dolgelukkig.

Vissers openen container die in zee drijft en doen sensationele ontdekking

Iphone of... sigaretten?

Maar na het goed bekijken van de clip, hebben kijkers zich afgevraagd of de iPhones daadwerkelijk iPhones waren. Velen geloven dat ze 'Tabak' op de witte doos hebben gelezen, wat betekent dat er pakjes sigaretten uit de container vielen, in plaats van de telefoons van Apple.

"Hoe zien jullie allemaal telefoons?... het zijn pakjes sigaretten... er staat tabak op de doos," reageerde iemand. "Er staat kwaliteitstabak op de doos," voegde een tweede toe. "Het is geen iPhone, als ze de container openen kun je op de doos lezen dat het tabak is," schreef een andere kijker. Je kan de video zelf onderaan ook nog eens bekijken.

Vissers openen container die in zee drijft en doen sensationele ontdekking

James Bond

Wat er ook van zij, er is nog een ander spectaculair verhaal over een container. In 1989 betaalde een Amerikaanse man naar verluidt minder dan 100 euro voor een scheepscontainer en besloot hem samen met zijn broer te openen. Eenmaal binnen ontdekten de broers een 'gigantische klomp bedekt met dekens'. Wat ze onder de dekens vonden was een 'witte sportwagen zonder wielen met een gedeukt dak'. Later bleek dat het voertuig de beroemde James Bond-onderzeeër auto was uit The Spy Who Loved Me.

De auto - op de set omschreven als ‘Wet Nellie’ - zou meer dan 100.000 euro hebben gekost om te bouwen in de jaren 70. Volgens een artikel uit 2013 van NBC News, werd de betreffende Lotus Esprit naar Doug Redenius gebracht, de medeoprichter van de Ian Fleming Foundation. "Ze wisten echt niet wat het in eerste instantie was," zei Redenius. "Ze hadden geen idee hoe waardevol hun ontdekking was." Uiteindelijk overbood Elon Musk de concurrentie en kocht de onderzeeër-auto op een veiling in Londen. Er wordt gemeld dat hij de auto voor bijna één miljoen eur kocht in september 2013.

(Bron: LADbible)

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties