Vlaams WC-bedrijf pakt uit met pikante naaktkalender (video) News
Vlaams WC-bedrijf pakt uit met pikante naaktkalender (video)
News

Vlaams WC-bedrijf pakt uit met pikante naaktkalender (video)

Het Vlaamse WC-bedrijf Liekens weet wat verkopen is. Om hun toiletten meer in de kijker te zetten, vroegen ze enkele dames om er klederloos voor te poseren. Het resultaat – een pittige naaktkalender – bieden ze momenteel gratis aan op hun website.
Jawel, die openbare wc’s die je op festivals maar al te vaak tegenkomt, moeten ook ergens gefabriceerd worden. Eén van dergelijke bedrijven is Liekens, gevestigd in Arendonk. Zij kwamen met een geniaal idee om hun kleinste kamers te promoten. Ze vroegen enkele dames vriendelijk of ze voor hun wc’s wilden poseren, met – hoe kan het ook anders – zo weinig mogelijk kleren aan om het kopersoog te triggeren. Resultaat? Een prachtige naaktkalender vol bloedmooie, topless Vlaamse dames.

Het is overigens niet hun eerste naaktkalender, nope, ze zitten al aan hun 11de editie. Blijkt namelijk dat de kalender het uitstekend doet op bouwwerven en ze dankzij hun sublieme marketing de laatste jaren serieus gegroeid zijn. Toiletten moeten er zijn – dames ook, trouwens – dus valt dit project alleen maar aan te moedigen. Hieronder alvast een teasertje, maar de volledige kalender kunt u HIER bewonderen! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties