Vlaamse OnlyFans-ster Veerle Peeters zit in de halve finale van de Playboy Lingerie Contest (foto's) News
Vlaamse OnlyFans-ster Veerle Peeters zit in de halve finale van de Playboy Lingerie Contest (foto's)
News

Vlaamse OnlyFans-ster Veerle Peeters zit in de halve finale van de Playboy Lingerie Contest (foto's)

De Vlaamse Veerle Peeters, in het dagelijkse leven controleur van containers in de Antwerpse haven en sinds 2020 actief op OnlyFans, passeerde hier bij ons al eens de revue. Ze duwde destijds op de alarmknop en wilde andere vrouwen waarschuwen voor de valkuilen van het volwassenenplatform. Maar nu willen we het even over iets anders hebben… Veerle neemt immers deel aan de Playboy Lingerie Contest en zit zowaar momenteel in de halve finale van de wedstrijd.

Playboy organiseert de contest om het volgende model/gezicht van hun lingeriecampagne te vinden die begin 2023 van start gaat. Op de officiële website staat te lezen: “Al 70 jaar lang verlegt Playboy grenzen om iconische culturele momenten te creëren als platform voor gesprekken over vrije expressie, body positivity en seksuele vrijheid. Met de iconische Playmate als inspiratiebron hebben we onze huidige lingeriecollectie op een nieuwe manier ontwikkeld om een dialoog op gang te brengen en een platform te bieden voor vrouwen om zich te uiten.”

Waarom neemt Veerle nu eigenlijk deel aan deze wedstrijd? Op de website van de contest zegt ze: “Ik hou van Playboy omdat ze laten zien dat naakt sensueel kan zijn zonder trashy te zijn. En ook van de diversiteit die ze brengen. Playboy laat ons zien dat een vrouwenlichaam als kunst is. Het is het volledige plaatje dat het sensueel en sexy maakt.” Stemmen om Veerle in de finale te krijgen, doe je hier. Deze wedstrijd komt ten goede aan het National Network of Abortion Funds.

Hieronder vind je nog wat leuke foto’s van Veerle…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties