Vlamingen willen duizenden pizza's laten leveren op Kerstmis bij gouverneur Berx nadat ze dreigt om pizzadozen te tellen Entertainment
Vlamingen willen duizenden pizza's laten leveren op Kerstmis bij gouverneur Berx nadat ze dreigt om pizzadozen te tellen
Entertainment

Vlamingen willen duizenden pizza's laten leveren op Kerstmis bij gouverneur Berx nadat ze dreigt om pizzadozen te tellen

De laatste twee weken lijkt het wel alsof elke politicus, viroloog en expert wil laten voelen dat ook zij hun steentje bijdragen om extra streng te zijn tijdens de komende feestdagen. Ook Antwerps gouverneur Cathy Berx wou natuurlijk gehoord worden.

Teveel pizza's en agenten aan je deur

Zo liet ze al weten dat er heel wat extra agenten tijdens de feestdagen zullen ingezet worden om mensen te betrappen die de corona-regels overtreden, maar ze wou nog verder gaan. In het VTM-nieuws vertelde de gouverneur onlangs dat ze zelfs van plan was om te gaan controleren hoeveel pizza's mensen bestellen.

Indien jij en je gezin dus grote honger hebben en drie pizza's extra bestellen dan kan het wel eens zijn dat er enkele agenten bij je komen aanbellen. Behoorlijk lachwekkend dat een gouverneur het aantal pizza-dozen wil laten tellen en er volgde dan ook flink wat kritiek.

Meer zelfs, enkele Vlamingen kregen hierna het geniale idee om een groep op te richten om mensen aan te sporen om een pizza te laten leveren bij Cathy thuis op Kerstmis. Ondertussen lieten al meer dan 5.000 Vlamingen weten dat ze wel interesse hebben om een pizza bij Cathy te laten leveren. Dan heeft ze tijdens de feestdagen toch zeker genoeg pizzadozen om te tellen en de pizzeria's krijgen weer wat extra steun.

De Antwerpse gouverneur zei na de kritiek vervolgens dat ze “deze uitspraak niet zo scherp wil stellen.” Maar het kalf lijkt verdronken. Cathy zal haar goesting krijgen en pizzadozen kunnen tellen op Kerstmis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties