Voetbalfans in Qatar verstoppen alcohol op originele plek, maar worden toch gepakt Actua
Voetbalfans in Qatar verstoppen alcohol op originele plek, maar worden toch gepakt
Actua

Voetbalfans in Qatar verstoppen alcohol op originele plek, maar worden toch gepakt

Enkele voetbalfans in Qatar probeerden op een originele manier alcohol het stadion binnen te smokkelen, maar dat was buiten de waard gerekend. In dit geval de beveiligers. Je moet ze het wel nageven, het was een lovenswaardige poging! Het moet al moeilijk zijn geweest om drank in het land te vinden, laat staan om het op deze manier binnen te smokkelen.

De beelden, gedeeld op Reddit, laten zien hoe de twee voetbalfans worden gefouilleerd bij een controlepost aan een van de WK-stadions. Het lijkt erop dat de twee fans Mexico steunen, dus het is ook redelijk om aan te nemen dat de feiten zich afspeelden voor de match van Mexico tegen Polen. Wat betekent dat ze probeerden binnen te komen in ‘Stadion 974,’ het eerste tijdelijke stadion ooit gebouwd voor een WK voetbal.

In een verrekijker

Het heet Stadion 974 – mocht je je dat afvragen – het is gemaakt van 974 zeecontainers, wat betekent dat het kan worden afgebroken en vervoerd naar andere plaatsen voor andere evenementen. Leuk, toch? Hoe dan ook, zoals je uit de video kunt opmaken, hebben de fans duidelijk geprobeerd iets van alcohol -het stadion binnen te smokkelen in een (nep)verrekijker.

Ze konden de stadionbeveiliging echter niet om de tuin leiden, want een van de beveiligers inspecteerde de verrekijker en schroefde onmiddellijk de bovenkant los waar de inhoud in zat. Daarna bootste hij het drinken ervan na, om aan te geven welke truc ze leken uit te halen. Uiteindelijk is het niet gelukt en eindigt de clip, wat betekent dat we niet weten wat er met hen is gebeurd, en of ze er überhaupt in zijn geslaagd het stadion binnen te komen. Hieronder kun je het filmpje bekijken…

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties