Vrouw huurt (inwonende) minnares in om haar man te behagen en wordt er zelfs beste vriendinnen mee Actua
Vrouw huurt (inwonende) minnares in om haar man te behagen en wordt er zelfs beste vriendinnen mee
Actua

Vrouw huurt (inwonende) minnares in om haar man te behagen en wordt er zelfs beste vriendinnen mee

Een vrouw werd op de sociale media (door verschillende mannen) uitgeroepen tot de perfecte vrouw nadat ze een advertentiecampagne op had opgezet op zoek naar een minnares voor haar man. En het lijkt er nu op dat ze de juiste vrouw voor de job heeft gevonden. Sterker nog, de twee zijn beste vriendinnen geworden!

De 44-jarige Pattheema uit Thailand lanceerde op TikTok de vreemde vacature omdat ze dacht dat ze niet meer in staat was om haar man te behagen. In de video, die niet meer beschikbaar is, stond: "Ik wil drie minnaressen inhuren voor mijn man." In het filmpje werd verder gespecificeerd dat de vrouw tussen de 30 en 35 jaar moest zijn en of de middelbare school moest hebben afgemaakt of een diploma moest hebben.

Loon én onderdak

De liefhebbende echtgenote zei ook dat de minnaressen een medische keuring moesten ondergaan om te bewijzen dat ze geen HIV hebben. "Je krijgt minstens 15.000 baht (ongeveer 380 euro) per maand betaald, je krijgt gratis onderdak en gratis maaltijden. Maar jullie moeten me wel helpen. Twee van jullie zullen worden aangenomen om te helpen met documentenwerk in mijn kantoor, en een ander zal worden aangenomen om voor mij, mijn man en mijn kind te zorgen” schreef ze.

Vrouw huurt (inwonende) minnares in om haar man te behagen en wordt er zelfs beste vriendinnen mee
Pattheema en de minnares van haar man

De vrouw verzekerde ook nog dat de sollicitanten niet bang moesten zijn dat er tussen hen en haarzelf ooit ruzie zou komen. “Ik laat mijn man kiezen met wie hij naar bed wil of bij wie hij wil blijven. Geen schema, hij mag zelf kiezen" zei ze. De video ging al snel viraal op de Thaise sociale media en kreeg meer dan 56.000 likes en 2.000 reacties. En ondanks de vreemde aard van het verzoek, lijkt het er nu op dat het echtpaar de perfecte minnares in hun huis heeft verwelkomd.

Vriendinnen

Pattheema heeft naar verluidt een ‘mooie’ 33-jarige gevraagd om zich bij de familie te voegen als de minnares van haar man. Ze zei dat hoewel de vrouw niet was wat haar man verwachtte, hij ermee instemde. Pattheema heeft nu de sollicitaties voor de positie gesloten - ondanks het feit dat ze oorspronkelijk drie functies adverteerde. En de minnares is blijkbaar ondertussen ook een heel goeie vriendin geworden van haar bazin. Wat een sprookje!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties