Vrouw neemt wraak op ex door... zijn FIFA-account te hacken en zijn team te doen degraderen Actua
Vrouw neemt wraak op ex door... zijn FIFA-account te hacken en zijn team te doen degraderen
Actua

Vrouw neemt wraak op ex door... zijn FIFA-account te hacken en zijn team te doen degraderen

We hopen allemaal op een vriendschappelijke breuk als het in een relatie niet lukt, maar de kans is groot dat een van de twee verbitterd achterblijft over de daden of karaktertrekken van de ex-partner. Het is bewonderenswaardig als ex-partners vriendschappen kunnen onderhouden of in dezelfde sociale kringen blijven rondhangen zonder enige vijandigheid. Maar… soms is wraak gewoon het beste medicijn voor een gebroken hart.

Een vrouw heeft onthuld wat ze ooit deed na een breuk en geeft toe dat ze er geen spijt van heeft. Francesca Parman zegt op TikTok dat ze wilde dat haar ex-vriend de pijn zou voelen die zij voelde toen ze de relatie beëindigden. Hintend op de redenen achter de relatiebreuk, legde Francesca uit: "Tijdens mijn hele relatie met mijn ex speelde hij FIFA. We gingen bijna nooit uit. Hij was meer geobsedeerd door FIFA dan door mij. Hij hield meer van FIFA dan van mij. Dus hackte ik zijn account".

Vrouw neemt wraak op ex door... zijn FIFA-account te hacken en zijn team te doen degraderen

Degradatie naar laagste divisie

En ze ging verder: "Ik degradeerde zijn team naar de laagste divisie. Het kostte me uren, maar het was het waard”. FIFA-spelers kunnen 'coins' verdienen op basis van hun wedstrijdprestaties en deze kunnen worden gebruikt als valuta in het spel om spelers of 'packs' te kopen. Francesca zei: “Hij had miljoenen virtuele ponden op FIFA. Ik gebruikte het allemaal voor vreselijke dansbewegingen, zodat wanneer spelers een doelpunt maken, de oude 'whoop whoop gangman stijl' tevoorschijn zou komen!”

De vrouw heeft geen spijt van haar actie en zei: "Ik ben er erg trots op, want ik weet dat het zijn hart heeft gekwetst". Ze sloot haar filmpje af door te zeggen: "Jij doet mijn hart pijn, ik zal jouw hart twee keer zo hard pijn doen. Speel niet met me!” De virale video, die al meer dan 500.000 keer is bekeken op TikTok, heeft honderden mensen in de commentaren doen duiken. Iemand zei: “Ik ben trots op je!” Iemand anders schreef: “Tijd goed besteed!” Ten slotte gaf iemand toe dat ze ooit ook eens iets van die aard deed: "Ik maakte het toilet schoon met zijn tandenborstel en zette hem terug voordat hij verhuisde".

(Intropic: TikTok en Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties