Vrouw razend nadat ze muilkorf cadeau krijgt van buur: "Hij is bedoeld voor mij!" Actua
Vrouw razend nadat ze muilkorf cadeau krijgt van buur: "Hij is bedoeld voor mij!"
Actua

Vrouw razend nadat ze muilkorf cadeau krijgt van buur: "Hij is bedoeld voor mij!"

Een vrouw zei op Facebook dat ze in shock was nadat een buurtbewoner een ‘aanstootgevend’ geschenk aan haar deur had achtergelaten. En ze is ervan overtuigd dat het cadeau voor haar bedoeld was en niet voor haar hond…

De hondenbezitter uit het Engelse Charnwood klaagde in de Facebookgroep ‘Spotted Rothley’ over het ongewenste cadeau. Ze deelde een foto van een muilkorf. Je zou zeggen dat het voor haar hond bestemd was… De vrouw schreef: "Wie dumpte dit voor mijn deur? Kan je het komen ophalen!” Een aantal mensen suggereerden dat de ‘gulle schenker’ misschien wel een verborgen boodschap wilde overbrengen…

Ruzie met buren

“Misschien was de muilkorf wel voor jou bestemd!” zeiden sommigen. En vreemd genoeg werd dat beaamd door de dame, die zei dat haar hond zeker niet te veel blafte, maar er wel in de buurt een aantal mensen woonden met wie ze het al eens aan de stok had. Misschien wilden ze haar zo ‘het zwijgen opleggen’.

De vrouw schreef nog bij haar Facebook-post: "Dit lijkt een zeer onbeleefde manier van handelen en misschien moet u nog eens nadenken over hoe u omgaat met problemen die er niet zijn." Sommige Facebookgebruikers dachten aan een ongelukkige samenloop van omstandigheden. “Misschien is hij gewoon uit iemand zijn tas gevallen” schreef iemand. Maar daar gelooft de razende hondenliefhebster dus helemaal niet in!

(Bron: Facebook)

(Intropic: People photo created by andreas - www.freepik.com)
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties