Vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian onthult hoeveel keer per week hij seks heeft News
Vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian onthult hoeveel keer per week hij seks heeft
News

Vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian onthult hoeveel keer per week hij seks heeft

Vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian (40) heeft tijdens een Q&A met fans onthuld hoeveel keer per week hij seks heeft. Verrassend genoeg is dat een onderwerp waar Bilzerian – desondanks zijn ‘status’ – weinig over praat. Zijn antwoord zorgde voor de nodige reacties bij zijn volgers.

Bilzerian filmde zichzelf in selfie-modus terwijl hij antwoordde: "Ik weet het niet. Ik zou zeggen, gemiddeld minstens twee keer per dag. Zoiets zal het zijn. Dus minstens 14 keer per week.” De Q&A, die eigenlijk al dateert van vorig jaar, dook nu weer op. Sommige mensen waren behoorlijk verbijsterd over het antwoord van Bilzerian, zodanig zelfs dat sommigen hem gewoon niet geloofden.

Vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian onthult hoeveel keer per week hij seks heeft

Vooral sarcastische opmerkingen

"Daar droom ik al mijn hele leven van!” zei iemand. Iemand anders merkte op: "Dat is te veel voor mij. Eén keer per dag maximaal voor mij." Een derde schreef: “Daar geloof ik niks van! Ik ben zelf 30 en mocht ik elke dag twee keer seks hebben, dan is het vat na enkele dagen af.” Ten slotte was er iemand die helemaal in shock zei: “Oh nee! Wij doen het maar twee of drie keer per week. Zijn we dan zo slecht bezig!?” Maar veel mensen geloofden er dus gewoon niks van en maakten de vrouwenverslinder online af met vooral sarcastische commentaren.

Bilzerian is het natuurlijk wel gewend om de nodige kritiek te krijgen, zoals vorig jaar toen hij zijn volgers vroeg om een titel voor zijn nieuwe autobiografie te suggereren. Hij schreef: "Klaar met het schrijven van mijn autobiografie. 5.000 dollar voor de beste boektitel in de comments." Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om Bilzerian te verwijten dat hij zijn miljoenen heeft verdiend met een trustfonds dat zijn vader voor hem heeft opgezet. Eén iemand vatte het toen zo samen: "Hoe je een trustfonds verandert in de langste midlifecrisis ter wereld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties