Waarom vluchten vertraging oplopen? Soms is dat door gekke passagiers die een complete meltdown hebben News
Waarom vluchten vertraging oplopen? Soms is dat door gekke passagiers die een complete meltdown hebben
News

Waarom vluchten vertraging oplopen? Soms is dat door gekke passagiers die een complete meltdown hebben

Spirit Airlines heeft zijn thuisbasis in Miramar, Florida en onderscheidt zich op een aantal manieren van andere luchtvaartmaatschappijen. Hoewel ze beschikken over een moderne vloot aan vliegtuigen, is alles verder behoorlijk minimalistisch en basic. Maar goed, als het maar vliegt en in de lucht blijft zeker?

Dit maakt de luchtvaartmaatschappij vaak erg betaalbaar, maar regelmatig trekt dat dus ook een bepaald soort van passagiers aan (we willen hier zeker niet veralgemenen). Neem bijvoorbeeld de dame die de aandacht weet te trekken in de volgende video.

Het lijkt erop alsof ze op zijn minst een paar stevige drankjes op heeft of dat ze gewoon een beetje gek in de kop is. Hoe dan ook, dit is Spirit Airlines in een notendop. Soms krijg je nog een gratis show voordat je met vertraging vertrekt. Zelfs de politieagenten lijken het allemaal wel grappig te vinden...

(Via VK Mag)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties