Werk slimmer, niet harder: man ontdoet bananen van schil voordat hij ze weegt om geld te besparen News
Werk slimmer, niet harder: man ontdoet bananen van schil voordat hij ze weegt om geld te besparen
News

Werk slimmer, niet harder: man ontdoet bananen van schil voordat hij ze weegt om geld te besparen

Er is een man die de essentie belichaamt van de mentaliteit 'werk slimmer, niet harder'. Zijn partner postte een video op haar TikTok-account waarop te zien is hoe hij zorgvuldig elke banaan van de schil ontdoet voordat hij ze weegt om geld te besparen. Je kunt je alleen maar voorstellen hoe die bananen eruitzien nadat je van de supermarkt naar huis bent gereden. Maar hé, wie zijn wij om te oordelen.

Hoewel de schil geen verdediging op Fort Knox-niveau is tegen de buitenwereld, biedt het elke banaan tenminste enige bescherming. Het risico versus de beloning van deze hack is dus discutabel. Mensen waren dan ook verdeeld over het idee nadat de video viraal ging op TikTok. De video is meer dan één miljoen keer bekeken en sommige mensen drongen er bij de vrouw op aan om het uit te maken met de kerel.

Anderen suggereerden echter dat hij door zijn zuinigheid meer geld zal besparen dan wij allemaal. Gebruikers vroegen zich ook (terecht) af of dit was toegestaan in de supermarkt. Eén iemand zei: "Is dat wel legaal? Steel gewoon de banaan, dan bespaar je meer." Sommige mensen suggereerden zelfs dat hij de banaan zonder plastic zak moest wegen om nog meer geld te besparen. Aan jullie om te beslissen of jullie dit straks ook zelf eens proberen in de supermarkt.

Hieronder kun je het TikTok-filmpje bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties