Wil je een meester in het flirten worden? Deze techniek werkt bijna altijd, zeggen psychologen News
Wil je een meester in het flirten worden? Deze techniek werkt bijna altijd, zeggen psychologen
News

Wil je een meester in het flirten worden? Deze techniek werkt bijna altijd, zeggen psychologen

Ben je niet zo bedreven in flirten en krijg je vaak afwijzingen? Er bestaat een onfeilbare flirttechniek die (bijna) altijd effectief is. En als je ons niet gelooft, luister dan naar een team van ervaren psychologen!

Flirten is een kunst. Je moet iemand laten voelen dat je hem of haar leuk vindt, terwijl je voorzichtig bent om niet te direct of onhandig over te komen. Sommige mensen lijken hier van nature talent voor te hebben, terwijl anderen moeite hebben met het aanknopen van een gesprek. Als je tot de laatste groep behoort, hoef je je nog geen zorgen te maken.

Bepaalde signalen

Psychologen hebben dé onfeilbare flirttechniek ontdekt om je 'crush' te laten smelten. Om de beste flirttechnieken te bepalen, hebben Noorse en Amerikaanse onderzoekers de reacties van 1.000 mensen op 40 verschillende flirtmethodes bestudeerd. Ze ontdekten dat meerdere benaderingen effectief waren.

Zo kwamen ze erachter dat mensen die op zoek waren naar iets informeels gevoeliger waren voor bepaalde signalen die aangaven dat een potentiële partner interesse toonde, zoals oogcontact of fysieke toenadering. Vrijwilligers die op zoek waren naar een serieuze relatie letten eerder op "signalen van vrijgevigheid" en een "bereidheid om zich te binden". Uiteindelijk concludeerden de onderzoekers dat één flirttechniek bijna altijd werkt, ongeacht wat je zoekt in een partner.

Humor

Het draait allemaal om... humor. Iemand aan het lachen maken blijkt dé manier te zijn om te verleiden. Humor stelt je ook snel in staat om te zien of de persoon geïnteresseerd is in jou of niet. Als iemand oprecht lacht om je grappen, is er een kans dat de klik er is en dat je een move kunt maken. Tijd om je grappencatalogus bij te werken, dus!

(Bron: Zita)

(Intropic: Image by drobotdean on Freepik)
2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties