Wout Bru moet flauwe 'Mijn Restaurant'-jury redden News
Wout Bru moet flauwe 'Mijn Restaurant'-jury redden
News

Wout Bru moet flauwe 'Mijn Restaurant'-jury redden

Je zou het niet voor mogelijk houden, maar Peter Goossens, de man waar je voor of tegen bent, wordt te hard gemist in het vierde seizoen van het populaire programma. Hij zorgde tenminste voor het nodige drama met zijn soms harde uitspraken wanneer hij zijn kritische mening spuide. Dus grijpen ze bij VTM terug naar het vertrouwde recept: een kenner die de kandidaten het nodige vuur aan de schenen kan leggen.

Wout Bru zou oorspronkelijk slechts enkele keren in beeld verschijnen, maar de lauwe jury langs de ene kant en de gesmaakte passage van Bru vorige week - Bru noemde Rinaldo een luierik en had geen goed woord voor Chris - deden de programmamakers deze beslissing nemen. Bij VTM wil men niet gezegd hebben dat de jury niet voldeed, maar met slechts twee culinaire kenners was de spoeling te dun. Bij de deelnemers breekt nu ongetwijfeld het koude zweet al uit, kijkend Vlaanderen mag zich weer opmaken voor de nodige sensatie!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties