Wulpse Belgische 'Lady Gaga' is nu al een hartenbreker (video) News
Wulpse Belgische 'Lady Gaga' is nu al een hartenbreker (video)
News

Wulpse Belgische 'Lady Gaga' is nu al een hartenbreker (video)

België mag dan bekend staan voor zijn bier en chocolade, maar de kans bestaat dat we er binnenkort nog een exportproduct bij hebben - al is ze eigenlijk al uitgevoerd.

Aline is een Belgische artieste die in het verre New York volop aan de weg timmert in muziekland. Zowel haar muziek als haar uiterlijk doen enigszins denken aan de alombekende Lady Gaga, al heeft ze toch haar eigen stijl. Voor Clint Magazine poseerde ze al in een teasende fotoshoot (sorry jongens, die foto gaan we hier niet posten, daarvoor moet je ons schandalig goedkope magazine van 0,99 euro even oppikken in de dichtst bijzijnde krantenwinkel) maar de jongedame gaat ook in haar videoclips enige controverse niet uit de weg. Onlangs lanceerde ze haar single 'Break Your Heart' die je hieronder vindt.

De single werd overigens geproduceerd door een andere Belgische schone, Lynn Verlayne, die ondertussen al enkele jaren in New York aan de slag is als producer. (KA)

Je kan Aline terugvinden in Clint Magazine, nu in de dagbladhandel!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties