YouTuber verliest weddenschap, krijgt klap van Jake Paul en... doet het letterlijk in zijn broek News
YouTuber verliest weddenschap, krijgt klap van Jake Paul en... doet het letterlijk in zijn broek
News

YouTuber verliest weddenschap, krijgt klap van Jake Paul en... doet het letterlijk in zijn broek

Jake Paul – die zich voorbereidt op zijn langverwachte gevecht met Tommy Fury – heeft een YouTuber zo hard geslagen dat deze letterlijk in zijn broek scheet. Preston Lopez reisde naar Puerto Rico - waar Paul traint voor zijn komende clash - nadat hij een weddenschap met de bokser / internetpersoonlijkheid had verloren.

Lopez en Paul hadden gewed op de American Football-wedstrijd TCU vs Georgia Bulldogs. Lopez ging voor winst van TCU, maar ze werden met 65-7 vernietigd. Lopez gaf nadien toe dat het misschien wel een van de slechtste weddenschappen was die hij ooit had afgesloten. En na de klap van Paul gaf Lopez toe dat hij het in zijn broek had gedaan, terwijl hij voorover boog van de pijn.

YouTuber verliest weddenschap, krijgt klap van Jake Paul en... doet het letterlijk in zijn broek

Lopez, die op het canvas viel van de pijn, riep uit: "Oh ja, ik heb een beetje gekakt." Een geschokte Paul keek toe vanaf de andere kant van de ring en antwoordde: "Heb je echt in je broek gedaan?" Lopez, nog steeds op de grond, antwoordde: "Het voelt een beetje nat aan." Lopez bood toen aan Paul te omhelzen, om hem te bedanken voor de klap, maar Paul weigerde en stuurde hem naar het toilet.

Paul zei nadien: "Deze jongen is gek, bro, maar ik respecteer het. Hij kwam en nam het." Paul maakt zich op om eind februari de confrontatie met Fury aan te gaan, wanneer de eeuwige rivalen eindelijk tegenover elkaar zullen staan. Het is al de derde keer dat ze een gevecht gepland hebben, omdat Fury zich moest terugtrekken uit de vorige twee gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties