Zes Robin Hoods bezorgen parkeerwachters hartproblemen (video) News
Zes Robin Hoods bezorgen parkeerwachters hartproblemen (video)
News

Zes Robin Hoods bezorgen parkeerwachters hartproblemen (video)

Zes mannen helpen mensen die een parkeerboete dreigen te krijgen. De parkeerwachters kunnen er niet mee lachen dat ze geen boetes meer kunnen uitschrijven: eentje heeft zelfs al hartproblemen door de stress die dit veroorzaakt.

De ‘Robin Hoods van Keene’, zo noemen kerels van de Amerikaanse stad Keene zichzelf. Hoe ze parkeerzondaren uit het slop helpen? Ze volgen de wachters in dienst. Wanneer er een parkeerwachter klaarstaat om een boete uit te schrijven omdat de parkeerduur zal worden overschreden, steekt een Robin Hood centjes in de automaat. Een actie die bovendien nog opbrengt, want zij laten ook nog een briefje achter tussen de ruitenwisser van de auto. Op dat briefje staat uitgelegd dat de eigenaar gered is van het betalen van een boete, eveneens een rekeningnummer en de vraag om vrijblijvend een bedrag te storten. Wanneer parkeerzondaars weten dat ze op het nippertje gered zijn van een parkeerboete van vijftig dollar, ‘schenken’ ze maar al te graag enkele dollars aan de Robin Hoods.

Nu is er een aanklacht tegen de nobele mannen. Hoewel zij strikt genomen niks verkeerds doen, hinderen zij toch de parkeerwachters bij hun werkzaamheden. Er zijn zelfs medische klachten: één van de rakkers kampt met hartproblemen als gevolg van de stress en de spanning door geen boetes meer uit te schrijven.

Aangezien de Robin Hoods hun acties meestal filmen, kunnen we hier meekijken: (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties