Kort, maar bizar: topman veganbedrijf Beyond Meat opgepakt na 'afbijten van iemands neus' Actua
Kort, maar bizar: topman veganbedrijf Beyond Meat opgepakt na 'afbijten van iemands neus'
Actua

Kort, maar bizar: topman veganbedrijf Beyond Meat opgepakt na 'afbijten van iemands neus'

Af en toe heb je van die verhalen – en die moeten echt niet lang zijn – waarbij je denkt: “Ok, genoeg internet voor vandaag!” Kort maar krachtig, maar vooral heel bijzonder. Frons al maar die wenkbrauwen…

De grote baas van Beyond Meat – een van de bekendste veganbedrijven ter wereld – is namelijk op een niet zo fijne manier in het nieuws gekomen. Blijkt nu dat Doug Ramsey zelf niet vies is van een ‘stukje vlees’. En dan hebben we het helaas niet over een sappige steak of malse kippenbillen. Nee, Ramsey (53) geraakte verwikkeld in een handgemeen en hapte toe…

Kort, maar bizar: topman veganbedrijf Beyond Meat opgepakt na 'afbijten van iemands neus'
Beyond Meat is een van de grootste spelers op de markt van 'vervangvlees' 

Slaan en bijten

Hij is aangehouden op verdenking van het bijten in iemands neus tijdens een ‘vechtpartij’. De aanklacht luidt: ‘terroristic threatening’. Voor we nu met zijn allen de vegan-CEO een terrorist gaan noemen, toch even diep in- en uitademen. Dit betekent namelijk zoveel als ‘dreigen met het plegen van een geweldsmisdaad of een dreiging om een ​​ander persoon lichamelijk letsel toe te brengen’. Kwam daar nog bij: ‘third-degree battery’. Mishandeling in de derde graad dus.

Het voorval zou hebben plaatsgevonden na afloop van een American football-wedstrijd tussen twee hogescholen in de staat Arkansas. In de parkeergarage zou een andere chauffeur de wagen van Ramsey een tikje gegeven hebben, waarna de boel escaleerde. Ramsey sloeg de achteruit van de andere auto in en de rest is geschiedenis. Ramsey zou de man niet alleen hebben geslagen, maar dus ook een deel van zijn neus eraf hebben gebeten. Ramsey noch Beyond Meat heeft gereageerd op de aantijgingen.

(Bron: Panorama)

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties