Zo belangrijk is K3 voor 'Gertje': deze enorme winst rijft Studio 100 jaarlijks binnen met de meidengroep News
Zo belangrijk is K3 voor 'Gertje': deze enorme winst rijft Studio 100 jaarlijks binnen met de meidengroep
News

Zo belangrijk is K3 voor 'Gertje': deze enorme winst rijft Studio 100 jaarlijks binnen met de meidengroep

K3 is nog steeds een groot succes, wat zeer belangrijk is voor Studio 100. Het bedrijf behaalt namelijk aanzienlijke winst met de meidengroep.

Er gingen geruchten dat de populariteit van K3 aan het afnemen is en dat het einde van de groep misschien nabij zou zijn. Niets is echter minder waar. Marthe, Hanne en Julia blijven bijzonder populair.

Wat verdient Studio 100 aan K3?

"In realiteit verdien je een stukje via de tickets, een beetje via het kleedje en een beetje via de muziek", vertelt Studio 100-CEO Anja Van Meensel in Het Laatste Nieuws. "Zo gaat het altijd bij K3. Het gaat altijd om die vele beetjes bij mekaar. Je weet nooit hoe dat zal lopen, maar die percentages maken dat je het risico durft nemen. En als je dan 200.000 tickets verkoopt voor ‘De Drie Biggetjes’ heb je plots wel weer centen en mag een bioscoopfilm wat meer kosten", klinkt het.

K3 genereert jaarlijks een omzet van 7 à 8 miljoen euro. Studio 100 behaalt hieruit een brutowinst van 2 miljoen euro. Deze indrukwekkende cijfers bewijzen hoe belangrijk de meidengroep nog steeds is voor Studio 100.

(Bron: Redactie 24 - Intropic: Instagram)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties