Zwerfhonden eten chemisch afval en slaan groen uit News
Zwerfhonden eten chemisch afval en slaan groen uit
News

Zwerfhonden eten chemisch afval en slaan groen uit

Nadat ze chemisch afval aten op een illegaal stort nabij het Russische Jekaterinenburg zijn zo’n twintig zwerfhonden groen uitgeslagen. Of de ‘glow in the dark’-versies van de viervoeters ook een extra been of neus beginnen te ontwikkelen, is niet duidelijk...

Geschift verhaal vanuit Rusland. Een troep zwerfhonden die op een illegaal stort op zoek gingen naar eten, stootte daar op “lekker” chemisch afval. Gevolg: de beestjes sloegen groen uit, letterlijk. Dat meldt het Russische persbureau RIA Novosti.
Wie het afval gestort heeft, is niet geweten. De lokale autoriteiten kregen intussen wel de opdracht het boeltje op te ruimen.

Een buurtbewoner zag de groene honden het eerst: “Ik kom hier elke dag voorbij. Normaal zien die honden er rossig uit maar nu waren ze zo groen als een smaragd. Ik dacht eerst nog dat het om een grap ging". Wat er met de beestjes moet gebeuren, is niet bekend. (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties