Advocate Denise valt alleen op intelligente mannen, maar vindt er geen: "Ik ben te knap" (foto's) adver
Advocate Denise valt alleen op intelligente mannen, maar vindt er geen: "Ik ben te knap" (foto's)
adver

Advocate Denise valt alleen op intelligente mannen, maar vindt er geen: "Ik ben te knap" (foto's)

Een advocate én OnlyFans-model dat zich ‘alleen aangetrokken voelt tot intelligente mannen’ zegt dat mensen haar beoordelen omdat ze ‘er te goed uitziet’. Denise Rocha beweert dat ze sinds ze een profiel op OnlyFans heeft geopend last heeft van vooroordelen omdat ze knap is. De blondine, ook bekend als ‘CPI Hurricane’, onthulde dat ze zich identificeert als ‘sapiosexueel’, wat betekent dat ze zich aangetrokken voelt tot intelligente mensen.

Onlangs zei ze dat ze geconfronteerd is met oordelen over haar werk op OnlyFans, en dat ze ook opmerkingen heeft ontvangen over haar seksuele geaardheid. Denise zei: "Ik voel me opgewonden als ik iemand ontmoet die een onderwerp beheerst en weet hoe hij over moeilijke onderwerpen moet praten. En sommige mensen begrijpen dat niet. Ze noemen me verwaand enzovoort.” Op de vraag met wie ze liever een serieuze affaire zou hebben - iemand met een perfect lichaam of iemand met een hoog IQ - zei ze dat het zeker de tweede optie zou zijn.

(lees verder onder de foto)

"Gebrek aan intelligentie spreekt me niet aan"

Ondanks de oordelen over haar levensstijl vertelde Denise dat ze precies weet wat ze wil als het gaat om een partner. "Gebrek aan cultuur en gebrek aan intelligentie spreken me niet aan,” zei ze. Wanneer Denise niet actief is op OnlyFans, werkt ze als advocate, maar ook daarover krijgt ze veel opmerkingen van mensen die zeggen dat de twee niet te combineren zijn. Denise bleef nog lang onder de radar met haar pikante bijverdienste, maar eens ze poseerde voor een Playboy-shoot was het hek van de dam.

Sinds de Playboy-shoot werd Denise op OnlyFans overspoeld met een aantal bijzondere verzoeken van fans. Het model deed zelfs een naaktfotoshoot met een paard om de fetisj van een abonnee te bevredigen. Ze zei dat ze eerst niet veel zin had om in te gaan op de vraag, maar toen ze een serieuze vergoeding kreeg aangeboden, heeft ze het toch gedaan. Ze zei daarover: “Ik dacht eerst ook dat het een grap was. Tot het moment dat ik 100.000 euro aangeboden kreeg. Dan heb ik geen moment meer getwijfeld.” Terecht, toch? Hieronder trouwens nog wat leuke kiekjes van Denise…

12 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties