Frank Molnar ontmoet strontzatte Vlamingen in danscafé het 'Zottekot' anno 2004 Clint.tv
Frank Molnar ontmoet strontzatte Vlamingen in danscafé het 'Zottekot' anno 2004
Clint.tv

Frank Molnar ontmoet strontzatte Vlamingen in danscafé het 'Zottekot' anno 2004

Frank Molnar werd in 2002 bekend na zijn deelname aan Big Brother, maar ook na zijn passage in het ‘beroemdste huis’ van Vlaanderen, bleef hij acte de présence tekenen op ons en uw beeldscherm. Zo was hij onder andere aan de slag bij JIMtv, waar hij zijn eigen programma de ‘Freaky Frank Show’ presenteerde.

In dat programma bracht Frank onder andere een bezoekje aan verschillende discotheken en danscafés om er eens van het nachtleven te proeven en ‘à la Paul Jambers’ de meest tot de verbeelding sprekende figuren te interviewen. Franks nachtelijke escapades kregen de stempel ‘Going Fout’ mee en hij liep inderdaad wel wat ‘foute’ medeburgers tegen het lijf!

Going Fout in het Zottekot

Bij Clint blikken we nu wekelijks eens terug op de bijzondere uitstapjes die Frank destijds maakte. Een ‘Going Fout’-throwback zou je het kunnen noemen. Andere hilarische Going Fout avonturen kan je hier bekijken op Clint TV. Dat de Vlamingen 18 jaar geleden ook een stevig feestje konden bouwen, is duidelijk een understatement.

Hieronder kun je de reportage bekijken. De 'Going Out'-throwback zie je dus wekelijks op Clint TV brengen, onze gratis streamingsite. De vorige afleveringen kan je hier herbekijken.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties