Limburgse Stephanie maakt je warm voor nieuwe Mortal Kombat-game in zinderende cosplay-shoot (foto's) Clint.tv
Limburgse Stephanie maakt je warm voor nieuwe Mortal Kombat-game in zinderende cosplay-shoot (foto's)
Clint.tv

Limburgse Stephanie maakt je warm voor nieuwe Mortal Kombat-game in zinderende cosplay-shoot (foto's)

Morgen ligt de gloednieuwe Mortal Kombat-game in de winkelrekken. Wij speelden de game al tientallen uurtjes en het ziet er naar uit dat de nieuwste telg in de populairste fighting serie ter wereld weer een absolute must-have is. Ter ere van de release van Mortal Kombat I deden wij nu iets heel speciaal.

(De prachtige Kitana foto's zie je onderaan het artikel)

Zo gingen we met twee fantastische modellen op pad voor een zinderende Mortal Kombat cosplay-shoot. De Limburgse Stephanie (31) transformeerden we in de iconische Kitana uit Mortal Kombat. Een rol die haar heel duidelijk op het lijf was geschreven. Niet alleen qua uitstraling maar ook qua bewegingen kunnen ze Stephanie onmiddellijk casten voor de rol van Kitana in de volgende Mortal Kombat-film.

Beelden zeggen natuurlijk veel meer dan woorden, dus oordeel alvast zelf:

Droom om in Kitana te transformeren

Dat het misschien wel voorbestemd was voor Stephanie om ooit als Kitana rond te lopen, bleek 20 jaar geleden al toen ze Mortal Kombat nog op de allereerste PlayStation speelde:

"Vroeger toen ik nog heel jong was, speelde ik Mortal Kombat met mijn neefjes. Mijn favoriete personage was toen altijd Kitana en kijk deze keer mocht ik ze zelf letterlijk spelen."

Mortal Kombat I is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC. Met een gemiddelde score van 85 op Metacritic is het alvast duidelijk dat Mortal Kombat I alle verwachtingen waarmaakt.

Limburgse Stephanie maakt je warm voor nieuwe Mortal Kombat-game in zinderende cosplay-shoot (foto's)

Deze cosplay-shoot werd gemaakt in samenwerking met Warner Bros.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties