Sin City in Antwerpen: Veel schoon en bekend volk op rode loper van première 'Clint Goes Vegas' Clint.tv
Sin City in Antwerpen: Veel schoon en bekend volk op rode loper van première 'Clint Goes Vegas'
Clint.tv

Sin City in Antwerpen: Veel schoon en bekend volk op rode loper van première 'Clint Goes Vegas'

Afgelopen dinsdagavond was het ons avant-première event van onze opkomende premium serie 'Clint Goes Vegas' in Kinepolis Antwerpen. Meer dan 200 genodigden kregen een exclusieve sneak peek op de Vegas avonturen van Sasha (haar Instagram vind je hier). Zij ontdekt in 'Clint Goes Vegas' de interessantste mensen, de meest opvallende dingen en de verborgen parels van Sin City.

Het 'Clint Goes Vegas' event was natuurlijk inclusief rode loper, prachtige Vegas showgirls, een boeiende vertoning en daarna nog een fantastische Vegas afterparty waar er aan de Napoleon casino-tafels verschillende, geweldige prijzen konden gewonnen worden.

Schoon volk op de rode loper

Een prachtige en gigantische fotowand van Clint en Napoleon op een avant-première event kon natuurlijk niet ontbreken en het was duidelijk dat iedereen heel veel zin had om met de prachtige showgirls te poseren. Op de rode loper zagen we overigens heel wat bekend en schoon volk.

Voor de lancering van Clint Goes Vegas en onze eigen streaming site Clint TV moeten jullie nog enkele weken geduld hebben, maar we beloven alvast dat het de moeite gaat zijn. Vandaag alvast heel wat prachtige foto's van de bezoekers op onze rode loper.

De aftermovie komt er binnen enkele dagen ook aan, kwestie van nog meer de sfeer op te snuiven. Volg ons op Instagram om hem als allereerste te zien.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties