Tunnels onder Vegas vol daklozen en criminelen... Politie blijft er weg, Vlaamse Sasha duikt erin Clint.tv
Tunnels onder Vegas vol daklozen en criminelen... Politie blijft er weg, Vlaamse Sasha duikt erin
Clint.tv

Tunnels onder Vegas vol daklozen en criminelen... Politie blijft er weg, Vlaamse Sasha duikt erin

Las Vegas is vooral gekend voor al zijn glitter en glamour en één van de meeste boeiende steden ter wereld zoals wij reeds toonden op Clint TV met 'Clint Goes Vegas'. Zoals echter veel wereldsteden heeft ook Las Vegas een duistere kant, er is zelfs letterlijk een onderwereld. Een wereld die wij zijn gaan ontdekken.

Een levensgevaarlijk bezoek bij 'the mole people'

Samen met onze host Sasha (haar Instagram vind je hier) waren wij namelijk heel nieuwsgierig naar die andere kant van Sin City die bijna niemand kent. Iedereen kent de beroemde Strip en wat er daarboven allemaal gebeurt in de prachtige casino's, maar er is ook een hele wereld die letterlijk onder de Strip loopt.

Tunnels onder Vegas vol daklozen en criminelen... Politie blijft er weg, Vlaamse Sasha duikt erin

Zo is er onder Las Vegas een gigantisch tunnelnetwerk die voorzien is voor de waterafvoer van de stad tijdens de paar dagen per jaar dat het in de stad regent. In realiteit is echter een woon- en verstopplaats waar duizenden daklozen, drugsverslaafden, dieven, moordenaars, verkrachters en andere criminelen wonen, 'the mole people' worden deze mensen genoemd. Een plek waar de politie zelfs niet durft te komen en waar er dus ook geen wetten gelden.

Gids gaat enkel met pistool en mes ondergronds

Normaal dus een plaats waar je als toerist nooit moet komen want dit is letterlijk levensgevaarlijk. Wij vonden echter met Gareth een gids die zelf dakloos is en niet onder de grond woont omdat het zo gevaarlijk is, maar hij ging wel al zelf tientallen keren ondergronds. Hij doet dit enkel als hij ook gewapend is met pistool en mes.

Als eerste Belgen ooit gingen wij dus samen met Gareth de mysterieuze tunnels in en wat we daar zagen, kan je enkel maar hallucinant noemen. Een levensgevaarlijk ervaring wie nooit van ons leven zullen vergeten. Wat we daar juist gezien hebben, zie je in onderstaande video.

Wat minder tijd? Je ziet Sasha vanaf 07:30 de tunnels ingaan:

29 claps
15 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties