41-jarige Beyoncé laat zich nog eens van haar meest sexy kant zien in doorschijnende outfit (foto's) Babes
41-jarige Beyoncé laat zich nog eens van haar meest sexy kant zien in doorschijnende outfit (foto's)
Babes

41-jarige Beyoncé laat zich nog eens van haar meest sexy kant zien in doorschijnende outfit (foto's)

Wereldberoemde zangeres Beyonce Knowles (41) zit al één ritje op tram 4, maar lijkt wel als goede wijn te zijn. Je weet wel… Vroeger werd ze aanschouwd als één van de meest sexy vrouwen op deze planeet, maar vandaag bewijst ze nog elke dag dat ze er eigenlijk nog steeds mag zijn.

En dat haar echtgenoot Jay-Z echt wel een gelukzak is, blijkt nog maar eens uit een laatste setje foto’s dat zijn teergeliefde deelde met haar 300 miljoen Instagram-volgers. Ze poseerde immers in een zeer bijzondere en doorschijnende outfit, waarbij ze zelfs tape nodig had om je weet wel wat te verbergen.

Haar vele fans gingen natuurlijk helemaal uit hun dak en Instagram stond op exploderen. Dus toch maar even de rust bewaren als je hieronder zelf naar de kiekjes zit te loeren. (pijltje naar rechts voor meer foto’s)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties