45-jarige Tanja Dexters laat monden openvallen in lingerie: "Nog altijd een beest" (foto's) Babes
45-jarige Tanja Dexters laat monden openvallen in lingerie: "Nog altijd een beest" (foto's)
Babes

45-jarige Tanja Dexters laat monden openvallen in lingerie: "Nog altijd een beest" (foto's)

Het gebeurt niet zo vaak meer dat Tanja Dexters foto's in lingerie post op Instagram, en als dat dan nog eens gebeurt dan zijn haar bijna 81.000 volgers er natuurlijk als de kippen bij om te reageren. En je kan hen dat niet kwalijk nemen

De ex-Miss België kwam de afgelopen tijd natuurlijk ook op minder leuke manieren in de media. Ze deed een beetje gek op de weg en er werden haar allerlei verwijten en straffe beschuldigingen naar het hoofd geslingerd. Ondertussen lijkt ze weer alles op een rijtje te hebben en dat is ook op haar Instagram te zien.

Clint TV-kijktip: Sasha praat met dronken Duivels-supporter in LA

Zo poseerde ze in haar slaapkamer in lingerie waarin toont dat haar lichaam nog net zo afgetraind is als 20 jaar geleden. Indrukwekkend en de complimenten van fans stroomden dan ook vlotjes binnen.

"Hallo kroket. In Gent zeggen ze schoon gerief", zei iemand. Nog een andere fan vindt Tanja nog altijd duidelijk een tijger: "Beest blijft beest ook op je 45e." Bij een derde man sloeg de fantasie alvast op hol: "Als dat in de ochtend is dan ben ik al benieuwd naar de avond."

Nog meer babes en exclusieve gratis content zien?

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan, alsook heel wat exclusieve content.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties