Actrice Kate Beckinsale (49) zet haar geweldige bikini-body nog eens in de kijker (foto's) Babes
Actrice Kate Beckinsale (49) zet haar geweldige bikini-body nog eens in de kijker (foto's)
Babes

Actrice Kate Beckinsale (49) zet haar geweldige bikini-body nog eens in de kijker (foto's)

49 jaar zijn en alle mannen kunnen krijgen die je maar wil … Welke vrouw kan dat zeggen? Er zijn er maar weinig en actrice Kate Beckinsale is er zeker één van! Beckinsale slaagt erin om in vorm te blijven, hoewel ze een hekel heeft aan sporten, zo gaf ze zelf ooit toe.

Ze zei toen: “Het komt niet vanzelf bij mij. Ik kijk er elke keer weer tegenop, maar na die zware workout voel ik me altijd 100 procent beter. Eigenlijk is het gewoon natuurlijke antidepressiva!” En wat ons betreft, mag ze die zware work-outs nog wel even blijven doen.

Een laatste setje foto’s dat ze deelde op Instagram – waar ze 5,4 miljoen volgers heeft – is weer om van te smullen. Ze showt haar geweldige bikinibody in een groene bikini en haar vele fans gingen weer uit hun dak. Je bent dus gewaarschuwd bij het kijken naar deze adembenemende plaatjes…

Meer van Clint zien? Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties