Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Alisha Lehmann onttroont Roger Federer als meest gevolgde Zwitserse sporter op Instagram (foto's) Babes
Alisha Lehmann onttroont Roger Federer als meest gevolgde Zwitserse sporter op Instagram (foto's)
Babes

Alisha Lehmann onttroont Roger Federer als meest gevolgde Zwitserse sporter op Instagram (foto's)

De Zwitserse voetbalster Alisha Lehmann heeft tennislegende Roger Federer onttroond als meest gevolgde Zwitserse sporter op Instagram. Lehmann, die momenteel voor de vrouwenploeg van Aston Villa speelt, passeerde onlangs de kaap van 11,4 miljoen volgers, terwijl Federer ‘slechts’ 11,2 miljoen volgers heeft.

De Zwitserse schone post regelmatig kiekjes van haar WSL-wedstrijden, maar maakt fans ook blij met andere plaatjes die minder gerelateerd zijn aan haar voetbalprestaties. De 24-jarige maakte rond de jaarwisseling gebruik van haar populariteit toen ze poseerde voor haar eigen kalender. Op de cover stond Lehamnn in een strak zwart leren pakje bovenop een bank.

Alisha Lehmann onttroont Roger Federer als meest gevolgde Zwitserse sporter op Instagram (foto's)

Relatiebreuk door kalender

Naar verluidt stond de kalender echter centraal in Lehmanns scheiding met Aston Villa-ster Douglas Luiz, die niet zo onder de indruk was van de sexy kiekjes. Een bron dicht bij het koppel vertelde The Sun: "Douglas was helemaal weg van Alisha. Toen ze hij haar voor het eerst zag, had hij zoiets van: 'Wie is dit meisje? Ik wil haar’. Maar helaas, toen Alisha buiten het veld meer gevraagd werd voor allerlei andere zaken, begonnen de scheuren in hun relatie te verschijnen.”

"Toen ze werd gevraagd voor een kalender, greep ze de kans om zich van haar sexy kant te laten zien, maar hij was er niet blij mee,” ging het verder. "Hij vond dat ze dat niet moest doen. Ze maakten veel ruzie en uiteindelijk had Alisha er gewoon genoeg van." Lehmann had eerder gedate met haar internationale teamgenote Ramona Bachamnn. Dat leidde tot een unieke situatie, toen Lehmann bij West Ham speelde en Bachman bij Chelsea, en de twee dus tegen elkaar uitkwamen.

Lehmann heeft bijna 10 miljoen volgers meer dan de Zwitserse voetballer / superster Granit Xhaka, die de laatste maanden in de vorm van zijn leven is. Waarom dat zo is? Check even deze foto’s en je weet genoeg…

6 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties