"Alle mannen willen met mij naar bed tot ze horen hoe oud ik ben" (video) Babes
"Alle mannen willen met mij naar bed tot ze horen hoe oud ik ben" (video)
Babes

"Alle mannen willen met mij naar bed tot ze horen hoe oud ik ben" (video)

TikTokster @princessaprilxo is een sensatie op het internet na een video waarin ze vertelt dat mannen haar regelmatig smeken om met hen op date te gaan. Maar wanneer ze April beter leren kennen en te weten komen dat ze 44(!) jaar oud is, haken ze plots af. Althans dat zijn toch haar eigen woorden

Het filmpje werd ondertussen al meer dan 8 miljoen keer bekeken en ook in de reacties uiten alle mensen hun ongeloof. Zo staat er onder andere 'Je ziet er veel jonger uit', 'Ik dacht dat je een tiener was' en 'Je maakt een grapje, toch?'.

April is trouwens niet vies van wat bloot op Instagram, wat wij alleen maar kunnen toejuichen. Oordeel in de foto's onder het filmpje vooral zelf hoe oud ze er uitziet, maar het is zeker geen 44 jaar. April vindt alle aandacht natuurlijk zalig na haar eigen woorden want zo lokt ze plots heel wat extra mensen naar haar OnlyFans-pagina.

@princessaprilxo

nobody wants a cougar ?

♬ Kiss Me More (feat. SZA) - Doja Cat

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties