Amber uit ‘Boer zkt Vrouw' laat zich heel schaars gekleed bewonderen aan de Côte d'Azur (foto's) Babes
Amber uit ‘Boer zkt Vrouw' laat zich heel schaars gekleed bewonderen aan de Côte d'Azur (foto's)
Babes

Amber uit ‘Boer zkt Vrouw' laat zich heel schaars gekleed bewonderen aan de Côte d'Azur (foto's)

Amber Diddens, bekend van 'Boer zkt Vrouw', heeft haar liefde gevonden bij boer William. Ondertussen maakt haar dat zelf dan een (halve) boerin, toch? En wat ze de laatste tijd ook graag doet en veel doet, is heerlijke foto's delen op Instagram...

Amber verwierf bekendheid dus door haar deelname aan 'Boer zkt Vrouw'. Ze viel als een blok voor William, wat resulteerde in een relatie tussen hen beiden. En ook op Instagram is Amber erg populair, met 43.000 volgers. Durven we zelfs te zeggen dat ze ondertussen de mooiste boerin van Vlaanderen is?

En die volgers staken hun bewondering niet onder stoelen of banken toen Amber recent enkele bikinikiekjes deelde van aan de Côte d'Azur. Volledig terecht, kijk maar eens mee... (pijltje naar rechts voor alle foto's).

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties