Amy is te heet om een job te vinden: 'Als ik solliciteer heeft de HR-manager een bobbel in zijn broek' Babes
Amy is te heet om een job te vinden: 'Als ik solliciteer heeft de HR-manager een bobbel in zijn broek'
Babes

Amy is te heet om een job te vinden: 'Als ik solliciteer heeft de HR-manager een bobbel in zijn broek'

Maak kennis met Amy Kupps, deze Amerikaanse verdient net zoals heel wat andere dames flink wat geld via OnlyFans met natuurfilmpjes en naaktfoto's. Nochtans is dat niet altijd per se wat ze wou. Zo vertelde Amy aan het Britse Daily Star dat ze simpelweg een groot probleem heeft. Ze is blijkbaar gewoon te heet en te knap voor een gewone job.

Geen werk wegens té knap

"Het feit dat ik zo knap ben, is altijd al lastig geweest voor mij, maar nu ben ik ook nog eens zelfverzekerder dan vroeger waardoor interviewers bij sollicitatiegesprekken snel van slag raken. Zo deed ik ooit een sollicitatie in een winkel. Tijdens dat gesprek raakte de manager volledig in de war. Hij staarde naar mijn borsten en mijn gezicht, begon plots te zweten en kon maar geen vragen bedenken."

"Na een tijdje zei hij dat hij naar het toilet moest. Toen hij echter rechtstond, zag ik een gigantische bobbel in zijn broek. Toen hij terugkwam, vertelde hij mij dat ik niet in aanmerking kwam. Hij raadde me aan om een modellencarrière te ambiëren."

En het was zelfs niet de enige keer dat een sollicitatie compleet misliep omdat haar looks zoveel indruk maken. Onlangs solliciteerde ze ook nog om te werken bij een autodealer, maar ook daar liep het blijkbaar uit de hand volgens Amy:

"Toen ik bij autodealer solliciteerde, was een van de mecaniciens naar mij aan het staren waardoor hij de Mercedes van een klant plots liet crashen tegen de deur van de garage. Ik vind het wel geweldig dat mijn lichaam zo'n effect heeft op mannen. Het lijkt bijna alsof ik ze betover."

Aangezien ze dus geen ander werk vindt, doet ze maar rustig verder met OnlyFans: "Ik vind OnlyFans leuk om te doen, maar ik moet een job vinden voor een ziektekostenverzekering." Haar ongelofelijk heet lichaam is dus soms wel een frustratie volgens Amy. Ze is namelijk ook ontzettend slim en mannen ontdekken dat niet omdat ze te gefocust zijn op andere zaken, aldus de Amerikaanse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties