Bab Buelens oogst lof met prachtige lingeriefoto: "Ferme madame met een prachtlijf!" (foto's) Babes
Bab Buelens oogst lof met prachtige lingeriefoto: "Ferme madame met een prachtlijf!" (foto's)
Babes

Bab Buelens oogst lof met prachtige lingeriefoto: "Ferme madame met een prachtlijf!" (foto's)

Acteren, zingen, presenteren… Bab Buelens kan het allemaal. De 28-jarige werd bij het grotere publiek vooral bekend door haar rol in Familie. Maar liefst 5 jaar speelde ze mee in de populaire soap, tot ze haar grote liefde bedroog en uit de serie werd geschreven. Toeval of niet, maar met die grote liefde stapte ze uiteindelijk ook in het echte leven in het huwelijksbootje. We hebben het natuurlijk over Vincent Banić.

Op Instagram pakt Bab regelmatig uit met heerlijke bikini- en lingeriefoto’s, waarbij ze zonder enige schroom het litteken op haar buik laat zien. In 2021 werd bij haar NCS vastgesteld, ook wel het notenkrakersyndroom genoemd, waarbij de ader van de linkernier gekneld tussen de aorta en de bovenste darmslagader. Het litteken is het gevolg van de operatie die Bab moest ondergaan.

Maar zoals gezegd, trekt ze zich daar (terecht) niets van aan en deelt ze vaak mooie foto’s. Deze keer poseerde ze in lingerie en haar fans konden het uiteraard erg smaken. Iemand schreef: “Jij wordt elke dag nog mooier dan je al was!” Of: “De mooiste van alle BV’s!” Ten slotte was er iemand die zei: “Ferme madame met een prachtlichaam.” Klopt helemaal!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties