Bassiste van Eurosong-winnaar Måneskin daagt 'tepelpolitie' van Instagram uit met stiekeme foto's Babes
Bassiste van Eurosong-winnaar Måneskin daagt 'tepelpolitie' van Instagram uit met stiekeme foto's
Babes

Bassiste van Eurosong-winnaar Måneskin daagt 'tepelpolitie' van Instagram uit met stiekeme foto's

De Italiaanse groep Måneskin is sinds hun overwinning op het Eurosongfestival plotseling wereldberoemd geworden. Vooral de zanger is nu een superster, maar ook andere leden van de groep worden nu op handen gedragen.

Ook Victoria De Angelis, de bassiste van Måneskin, is sinds de overwinning in 2021 plots immens populair op Instagram. Meer dan een jaar geleden kende niemand haar, maar ondertussen zit ze toch al aan 3,7 miljoen volgers op Instagram. Dat de Italiaanse allesbehalve preuts is, lijkt een understatement.

Zo poseerde ze maar al te graag topless, vaak wel met een paar tactische sterretjes of stickers af en toe om Instagram niet boos te maken natuurlijk. Daarnaast post ze geregeld nog heel wat andere pikante plaatjes. Deze keer nam ze alweer de proef op de som om te kijken hoe Instagram deze keer zal reageren.

Zo postte ze een foto met stiekem een tepel op. Ideaal voor haar om te testen of ze de strenge tepelpolitie van Instagram kan ondermijnen. Normaal als je een vrouwelijke tepel op het platform zit dan word je foto gegarandeerd geband en krijg je er nog een stevige waarschuwing bij. Momenteel lijkt haar stiekem plannetje echter te werken want de foto staat na 3 dagen nog steeds online.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

331 claps
18 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties