Bekende Duitse tattoo-babe dumpt haar topje en deelt waanzinnig sexy foto's Babes
Bekende Duitse tattoo-babe dumpt haar topje en deelt waanzinnig sexy foto's
Babes

Bekende Duitse tattoo-babe dumpt haar topje en deelt waanzinnig sexy foto's

Juliane Förster, uit Oberndorf, Duitsland, pronkt vaak op Instagram met haar honderden tatoeages en haar laatste upload is waanzinnig sexy. Juliane showt wel vaker haar impressionante lichaam op Instagram, waar ze in de loop der jaren 360.000 volgers heeft verzameld.

Juliane is een tatoeëerder die haar sociale media gebruikt om met haar eigen inkt te pronken. In een laatste foto die ze deelde met haar vele fans, had ze haar topje gedumpt en poseerde ze samen met haar partner bij een meer.

Juliane's onderschrift luidde: "Perfect zwemweer... heeft het jou ook naar het meer gedreven?" De post van de blonde schoonheid kreeg in een dag tijd meer dan 10.300 likes. Juliane begon met tatoeëren toen ze 18 was en staat bekend om haar Marvel- en DC-tatoeages, met verschillende personages op haar dijen. Op haar buik heeft ze het Guy Fawkes masker uit de film ‘V for Vendetta’. Hieronder een paar indrukwekkende plaatjes van Juliane…

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties