Bella Thorne laat in doorschijnende outfit weinig aan de verbeelding over (video) Babes
Bella Thorne laat in doorschijnende outfit weinig aan de verbeelding over (video)
Babes

Bella Thorne laat in doorschijnende outfit weinig aan de verbeelding over (video)

Ooit was Bella Thorne een schattig meisje dat dankzij Disney haar grote doorbraak kende. Ondertussen heeft de 26-jarige Bella maar liefst 25 miljoen volgers op Instagram en zijn velen haar tijd bij Mickey Mouse al lang vergeten. Ze is nu (onder andere) meer gekend voor zaken die minder geschikt zijn voor de gevoelige oogjes van kleine kindjes…

Opgelet, Bella is echt wel een manusje van alles. Als je kijkt op haar Wikipediapagina, dan zie je daar staan: actrice, danseres, zangeres, model, schrijfster. In het verleden gaf de duizendpoot al vaker aan dat ze de censuur van veel social media-platformen kotsbeu is en ze gewoon wil tonen wat ze zelf wil, zonder gelimiteerd te worden. En dus trok ze naar, jawel, OnlyFans.

Dat was zo'n groot succes dat ze 1 miljoen dollar verdiende tijdens haar eerste 24 uur op het volwassenenplatform en de bekende site zelfs liet crashen. Maar ook op Instagram post Bella regelmatig redelijk pikante plaatjes en filmpjes. Het laatste filmpje dat ze deelde was ook weer de moeite! Kijk maar even mee...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties